Bahçeşehir'den 4 günde 5 milyon izlenen marş!

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehirden 4 günde 5 milyon izlenen marş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 21:56

Bir lacivert bir kırmızıyla, “Toz Duman”... Basketbol Süper Ligi’nin yeni ateşi Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’nün resmi marşından bir cümle bu. Marşı ünlü Youtuber Reynmen ve son yıllarda özellikle gençlerin en çok dinlediği rap sanatçısı Eypio yazıp besteledi. Marşın klibi ise Balat sakinleri ve Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle birlikte çekildi.

Haberin Devamı

Süper Lig’deki ilk yılında parkedeki mücadelesiyle dikkat çeken takımın klibi paylaşılır paylaşılmaz internet dünyasında milyonlarca izlenme oranına ulaştı. Youtube’da trendlerde 1 numara oldu. 4 gün boyunca da sırasını kimseye kaptırmadı. Klibi 4 günde yaklaşık 5 milyon kişi izledi. Marşın yaratıcıları Reynmen ve Eypio, Bahçeşehir Koleji ile nasıl bir araya geldiklerini ve marşın yaratım sürecini Hürriyet’e anlattı. Bahçeşehir Koleji’nin maçlarını keyifle takip ettiğini söyleyen Reynmen marş yazma teklifinin kendisini heyecanlandırdığı söyledi.

“BEN DE BİR TARAFTAR OLDUM”
* Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ile nasıl bir araya geldiniz?
- Klipte de oynayan kardeşim Hamza, Bahçeşehir Koleji öğrencisi. Eve her geldiğinde takımdan sıklıkla bahsediyordu. O zaten fanatik Bahçeşehirli. Evde genel bir basketbol izleme havası hakim. Takım Süper Lig’e çıkınca bu sezon Bahçeşehir Üniversitesi, BauNext’in başında olan arkadaşım Mehtap Algül beni kardeşimin okulunun da gittiği maça davet etmişti. Böylelikle Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı hayatıma girdi. Gide gele de tam bir taraftar oldum. Bu süreçte Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ile tanışma fırsatı buldum. Kendisi takıma marş yazmak istediklerini söylediğinde bu işin içinde olmak istedim. Ve hemen Eypio’yu aradım. O da işin ucunda gençlere basketbolu sevdirmek olduğu için hemen işbirliği içine girdi.

Haberin Devamı

* Klip farklı bir yöntemle mi çekildi? Çekimler zor oldu mu? Sokakta klip çekmek çok zordur neler yaşadınız?
- Klip çekimi çok zordu. Çünkü ‘oneshot’ yönetimiyle çektik. Tek kayıtta bir klip çekmek, her an her saniye tüm trafiği kontrol etmeye çalışmak pek kolay olmadı. Ama çok keyifliydi. Çünkü atmosfer çok sıcaktı. Bir yandan Bahçeşehir Koleji’nin öğrencileri bir yandan Balat’ta yaşayan basketbol severler... İnanılmaz keyif alarak çalıştık.

“BU İŞİ GÖNÜLDEN YAPTIK”
* Bu kadar ilgi bekliyor muydunuz?
- Bekliyorduk açıkçası. Çünkü bu işi gönülden yaptık. Hiçbir maddi beklentimiz olmadan, bir taraftar ruhuyla yola çıktık. Karşı tarafa da aynı enerjiyi ve orada sağladığımız o sıcak atmosferi verebildik. Çok güzel yorumlar aldık, alıyoruz... Herkes hemen ezberledi. 2 dinleyişte kulağa yerleşiyor sözler. İzlenme oranları da her geçen dakika artıyor. Emeğimizin karşılığını gördükçe mutlu oluyoruz.

Haberin Devamı

* Eypio ile çalışma süreci nasıldı?
- Apo abinin namı diğer Eypio’nun, bir müzik dehası olduğunu ve kendisinin bu konuda çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Kendisi bu işi severek yapıyor. Yaratıcılığı herkes tarafından kabul görmüş durumda. Kulağına ve müziğine çok güvendiğim bir insan, çalışma süreci çok keyifliydi.

EYPİO: ÇOK EĞLENCELİ BİR SÜREÇ GEÇİRDİK
* Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ile nasıl bir araya geldiniz?
- Aslında biraz ani oldu diyebilirim. Bir gün evde oturuyordum Yusuf aradı. Abi dedi böyle böyle bir proje var. İkimizde takım ruhunu çok seviyoruz. Basketbol ruhunun coşkusunu gençlere iletmek istedik. Güzel bir şeyler çıkaracağımızı biliyorduk ben de hemen tamam dedim, başladık. Gençlerle bir arada olmak, iş yapmak bize çok keyif veriyor. Yusuf da çok genç olmasına rağmen işine gönlünü veren profesyonel biri. Eğlenceli bir süreç geçirdik.

Haberin Devamı

* Klip çekiminde neler yaşadınız?
- Çekimler Balat’taydı. Tahmin ettiğimizden fazla bir kalabalık vardı ve işin uzun sürebileceğini düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı. Ekip ruhu ile en güzel şekilde çekimi gerçekleştirdik. Bahçeşehir Kolejinin öğrencilerine de Balat sakinlerine de çok teşekkür ederim. Bize çok destek oldular.

* Bu kadar büyük ilgi bekliyor muydunuz?
- Emek ve gönül verilen her şeyin güzel sonuç aldığına inanlardanım. İlgi alacağımızı biliyordum ama bu kadar değil. Sosyal medyanın gücü ve yayılma hızı gerçekten inanılmaz.

PAZAR GÜNÜ SAHNE ALACAKLAR
Reynmen ve Eypio Pazar günü Ayhan Şahenk spor salonunda oynanacak Bahçeşehir Koleji Fenerbahçe maçından önce de marşı salonda canlı canlı seslendirecek.

Haberin Devamı

Bahçeşehirden 4 günde 5 milyon izlenen marş

BAKMADAN GEÇME!