BahçeÅŸehir SuperMassive yeniden liderlik koltuÄŸunda

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir SuperMassive yeniden liderlik koltuğunda
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 15:48

Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde, 2018 Yaz Mevsimi’nin ikinci haftası sürpriz sonuçlara sahne oldu.

Haberin Devamı

İlk haftanın namağlup lideri 1907 Fenerbahçe Espor, zirvedeki yerini geçtiğimiz sezon ligi adeta domine eden Bahçeşehir SuperMassive ekibine kaptırdı.

HWA GAMING ortaya koyduğu performansla liderlik yarışında ben de varım derken, Bursaspor Esports aldığı iki zaferle lige tutunacağının sinyallerini verdi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Yaz Mevsimi’nin ikinci haftası geride kalırken, puan tablosu da kızışmaya başladı. Sezona hızlı başlayan, ilk haftanın namağlup lideri 1907 Fenerbahçe Espor aldığı iki mağlubiyetle zirvedeki yerini Kış Mevsimi şampiyonu Bahçeşehir SuperMassive takımına kaptırdı. Dark Passage ve Bursaspor Esports karşısında aldığı zaferlerle rakiplerine vadideki gücünü hissettiren Bahçeşehir SuperMassive, HWA GAMING karşısında ise yenilgiye uğradı.

Haberin Devamı

Liderlik el değiştirirken orta sıralardaki mücadele de espor severleri ekranları başına kilitledi. Ortaya koyduğu performansla liderlik yarışında ben de varım diyen HWA GAMING, 1907 Fenerbahçe Espor ve Doğuş Üniversitesi Aurora karşısında zafere ulaşarak lig ikinciliğini Fenerbahçe ile paylaştı. İlk haftada aldığı üç mağlubiyetle diğer ekiplere kıyasla etkisiz bir performans sergileyen Bursaspor Esports, bu hafta aldığı iki zaferle lige tutunmayı başardı. Doğuş Üniversitesi Aurora, Royal Bandits ve BeykentUni YouthCREW orta sıralardaki mücadelenin aktörleri olarak puan tablosunda yer alırken, haftayı üç mağlubiyetle kapatan Dark Passage ise kendisine son sırada yer buldu.

Â

Bahçeşehir SuperMassive yeniden liderlik koltuğunda

BAKMADAN GEÇME!