Aykut Kocaman'dan Trabzonspor yorumu! "Ortalamaları, oyunun üstünde"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2021 18:43

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile oynanan oyuna göre ortalamanın üzerinde bir puan topladığını belirten Kocaman, "Trabzonspor'da kuvvetli bir puan ortalaması yakaladı, bu normal değil. Ortalamaları, oyunun üstünde. Çok başarılı bir periyot." dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor'u konuk eden ve galibiyet hasretine son vermek isteyen Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman, maç öncesi iki takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili takımın oyunun üzerinde bir puan ortalaması yakaladığını belirten Kocaman, "Trabzonspor, kazanmayı başararak, kazanma alışkanlığı yakalayarak geldi. Abdullah hoca, Trabzonspor'da kuvvetli bir puan ortalaması yakaladı, bu normal değil. Ortalamaları, oyunun üstünde. Çok başarılı bir periyot. Başakşehir antrenörsüz sahaya çıksa bu kadar olmazdı. Üst üste 4 maçını kaybetmiş Başakşehir ve üst üste 6 maç kazanmış Trabzon. Bugün birisi bozulacak gibi gözüküyor." diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!