Aykut Kocaman da çare olamadı! Tek galibiyet Fenerbahçe'ye karşı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2021 21:28

Medipol Başakşehir'in başına geldikten sonra ligde 4 maça çıkan Aykut Kocaman, yine puanla tanışamadı. Ligde 0 çeken Kocaman'ın tek galibiyeti ise Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı geldi.

Haberin Devamı

Spor Arena / Detay - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir'de galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Geçen seneyi şampiyon olarak tamamlayan ancak yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Medipol Başakşehir, Teknik Direktör Okan Buruk'la yollarını ayırırken yerine ligin deneyimli ismi Aykut Kocaman'ı getirmişti.

KALEYİ BULAN İLK ŞUT 90+4'TE

Kocaman yönetiminde ilk galibiyetini bordo mavilililer karşısında almak isteyen Başakşehir, ilk isabetli şutunu 90+4'te çektiği maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.

Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyamayan Başakşehir, Trabzonspor'da ilk profesyonel maçına çıkan 18 yaşındaki kaleci Kağan Moradaoğlu'nu test etme şansını ancak maçın uzatma bölümünde buldu.

Aykut Kocaman da çare olamadı Tek galibiyet Fenerbahçeye karşı...

Haberin Devamı

Uzatma dakikalarında gelişen Başakşehir atağında sağ çaprazda topla buluşan Gulbrandsen, kaleyi düşündü ancak Kağan ayaklarıyla topu çıkardı.

KOCAMAN'LA LİGDE 4'TE 0

İlk maçına Galatasaray karşısında çıkan Kocaman, sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken ligde çıktığı Karagümrük, Göztepe ve Trabzonspor karşılaşmalarının tamamında puan yüzü görmedi.

Aykut Kocaman da çare olamadı Tek galibiyet Fenerbahçeye karşı...

TEK GALİBİYET FENERBAHÇE'YE KARŞI

Süper Lig'de istediği sonuçları henüz alamayan Kocaman'ın ekibi, Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı Fenerbahçe'yi mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Kocaman'la henüz ligde puan alamayan turuncu lacivertliler, 24 puanla 18 sırada yer aldı. Başakşehir, gelecek hafta Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a konuk olacak.

90 5. DAKİKADA RAFAEL KIRMIZI KART GÖRDÜ

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı oyuncusu Rafel karşılaşmanın 90 5. dakikasında kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

İlk sarı kartını 90. dakikada gören Rafael, 90 5. dakikada Yusuf Sarı'ya yaptığı faul sonrasında önce ikinci sarı kartı, ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Saha kenarına çok sinirli gelen Rafael, onu sakinleştirmeye çalışan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da elini sıkmadı.

Aykut Kocaman da çare olamadı Tek galibiyet Fenerbahçeye karşı...


DENİZ TÜRÜÇ SAKATLANDI

Medipol Başakşehir'in orta sahadaki önemli isimlerinden Deniz Türüç, ilk yarıda sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Vitor Hugo ile girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan ve yerde kalan Deniz, tedavisi için saha kenarına geldi. Yapılan iğnenin ardından oyuna bir kez daha giren Deniz, 39. dakikada bir kez daha kendini yere bıraktı. Sedyeyle saha kenarına alınan Deniz'in yerine 39. dakikada Gulbrandsen oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Turuncu-laciverli ekipte ilk yarını son dakikalarında sekerek oyuna devam eden Junior Fernandes de ikinci yarının başında yerini Demba Ba'ya bıraktı.

Aykut Kocaman da çare olamadı Tek galibiyet Fenerbahçeye karşı...

CRIVELLI CEZA SINIRINA GELDİ

Medipol Başakşehir'in Fransız oyuncusu Enzo Crivelli, bu sezon ligdeki üçüncü sarı kartını Trabzonspor mücadelesinde gördü.

Sarı kart ceza sınırına gelen Crivelli, ligde bir sarı kart daha görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!