Avrupa Beşiktaş'ın 3. yıldızını konuştu...

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Beşiktaşın 3. yıldızını konuştu...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 10:45

Siyah beyazlılar 15. kez şampiyonluk sevinci yaşayıp, 3. yıldızı göğsüne taktı. Avrupa basınında da Beşiktaş'ın şampiyonluğu geniş yer buldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 4-0 kazanıp şampiyonluğunu ilan ettiği Gaziantepspor maçı sonrası sadece Türkiye'de değil, Avrupa basınında da yankı uyandırdı. Portekiz, İspanya, Hollanda ve Fransa basınının önemli gazeteleri Beşiktaş'ın şampiyonluğunu duyurdular.

Beşiktaş'ın şampiyonluğuna en büyük ilgiyi gösteren ülkelerin başında Portekiz geldi. Portekiz Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın yanı sıra Porto'dan kiralık Aboubakar ve Benfica'dan kiralık Talisca'nın Beşiktaş forması ile yaşadıkları şampiyonluk sonrası ülkenin 2 önemli spor gazetesi haberi manşetlerinden verdi.

Beşiktaş'ta oynadığı başarılı futbol ile dikkat çeken Ryan Babel'in ülkesi Hollanda'da Beşiktaş'ın şampiyonluğunu sayfalarına taşıdı. Ülkenin en önemli gazetelerinden De Telegraaf "Babel Beşiktaş ile şampiyonluğu kazandı" manşetine atarken Hollandalı oyuncunun Beşiktaş forması ile adeta yeniden doğduğunu ve oynadığı futbol ile dikkat çektiğini yazdı.

Haberin Devamı

Avrupa Beşiktaşın 3. yıldızını konuştu...

Gazete başlıkları ve yorumları ise şöyle:

PORTEKİZ
Record:  "Beşiktaş yeniden şampiyonluğunu kutluyor"
Abola: Quaresma ile Talisca'nın birlike çektirdikleri fotoğraf ile "Talisca attı, şampiyonluk kutlamaları başladı" manşetini attı.

HOLLANDA
De Telegraaf:  "Babel Beşiktaş ile şampiyonluğu kazandı" manşetini kullanırken Hollandalı oyuncunun Beşiktaş forması ile adeta yeniden doğduğunu ve oynadığı futbol ile dikkat çektiğini yazdı.

Algemeen Dagblad ise "Babel'in golüyle Beşiktaş şampiyonluğa ulaştı" manşetini aterken Hollanda şehirlerinde özellikle Rotterdam'da şampiyonluğu kutlayan Türk taraftarlardan da bahsetti.

Şampiyonluğu garantileyen dördüncü gol sonrası Beşiktaş tribünleri şenlik yerine döndü.Şampiyonluğu garantileyen dördüncü gol sonrası Beşiktaş tribünleri şenlik yerine döndü.

Nu Sport internet sitesi de Beşiktaş'ın 15'inci şampiyonluğu sonrası "Babel Beşiktaş'ın 15'inci şampiyonluğu kazanmasında önemli rol oynadı" yorumunu yaptı

Haberin Devamı

İSPANYA
Marca: "Beşiktaş yine şampiyon"

FRANSA:
L'equipe: "Türkiye'de şampiyon Beşiktaş olarak devam ediyor"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!