Aslan, Kenan’ı yakın takibe aldı

Güncelleme Tarihi:

Aslan, Kenan’ı yakın takibe aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 08:30

Sarı-kırmızılılar, gurbetçi oyuncunun peşinde...

Haberin Devamı

Gelecek sezon yerli futbolcu rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray, Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen Kenan Karaman’ı transfer gündemine aldı.

G.SARAY, yerli gurbetçi takviyesi planları çerçevesinde Kenan Karaman’ı transfer gündemine aldı. Ara transferde sadece yerli olarak Emre Taşdemir’i alan sarı kırmızılılar, yerli rotasyonunu genişletmek için Fortuna Düsseldorf‘dan Kenan Karaman’ı takibe aldı.

BONSERVİSİ 1 MİLYON EURO

Kulübüyle 2021 sezonun sonuna kadar kontratı bulunan Kenan Karaman’ın bonservis maliyetinin ise 500 bin Euro ila 1 milyon Euro arasında olması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim, A Milli Takım’ı çalıştırdığı dönemde Kenan Karaman’ı ay yıldızlı ekibe çağırarak görev vermişti. Millilerin yeni teknik direktörü Şenol Güneş de önceki gün Karaman’ın düşündüğünü ama şimdilik tercihini Güven Yalçın’dan yana kullandığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

G.SARAY Teknik Direktör Fatih Terim’in maçlarının yanı sıra antrenman verilerini de scout ekibine takip ettirdiği Kenan Karaman, sol kanat, sağ kanat ve forvet arkası olmak üzere üç pozisyonda oynayabiliyor. Karaman, bu sezon 17 maçta 1 gol ve 2 asiste imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!