Arsenal, geri dönüşü gerçekleştirebilecek mi? Chelsea ise Ukrayna'da...

Güncelleme Tarihi:

Arsenal, geri dönüşü gerçekleştirebilecek mi Chelsea ise Ukraynada...
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2019 18:02

Arsenal, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçını Fransa'da 3-1 kaybetmişti. Rövanşta geri dönüşü gerçekleştirebilecek mi? Chelsea ise Londra'da 3-0 kazanıp Ukrayna'ya rahat gitti. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

DYN. KIEV - CHELSEA

- İlk maçı 3-0 kazanan Chelsea, büyük ölçüde turu da cebine koyarak Ukrayna'ya gitti.

- Galibiyeti getiren golleri atan Pedro, Willianve Callum Hudson-Odoi'nin takım uçağındaki keyifleri halleri, resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

- Londra ekibi deplasmanda oynadığı son 2 resmi maçı kazanırken, Dynamo Kiev'in iç sahada oynadığı son 5 maçın 4'ünden galibiyetle ayrıldığını hatırlatalım...

ARSENAL - RENNES

- Fransa'da perdeyi Alex Iwobi açmış ama sonrasında arka arkaya Rennes golleri gelince tabelada 3-1 yazmıştı.

- Geri dönüşü gerçekleştirebilecekler mi? Savunmadan Sokratis cezalı, hücumun etkili isimlerinden Henrikh Mkhitaryan'ın durumu ise maç saati netleşecek.

- Manchester United maçını 2-0 kazanıp moral depolayan Arsenal, Emirates'te son 4 resmi maçın 3'ünü gol yemeden kazandı!

Haberin Devamı

İlk maçtaki 3-0'lık avantaja rağmen Misli.com üyeleri Chelsea'ye güvenmeye devam ediyor. 1,85 oranıyla MS2 tercihi kuponlarda %34'lük bir oranda yer bulmuş durumda...

Yine 1,85 oranıyla maçta 3 gol çıkması, kuponlarda yer alan en güvenilir ikinci tercih olarak göze çarpıyor...

MİSLİ.COM YAZARI BURAK SARIASLAN "ARSENAL - RENNES" MAÇI İÇİN NE DİYOR?

İlk karşılaşmada sahadan 3-1 gibi farklı bir galibiyetle ayrılan Rennes, turnuvanın en büyük sürpriz olma yolunda ilerliyor. Bir önceki turda Betis karşısında da beklentilerin çok üzerine çıktılar ve gol atmakla ilgili hiç sorun yaşamadıklarını gösterdiler. Bu deplasmanda da tek ihtiyaçları olan 1 gol atmak.

Arsenal ligdeki yarışına devam ederken, favori olarak gösterildiği bu kupaya bu kadar erken veda etmek istemiyor. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacaklardır ama önemli olan turu geçecek skoru alıp alamamaları.

Ev sahibi galibiyeti kuponlar için düşünülebilir ama bence goller riski en aza indirecektir. Ev sahibi takım savunmasında Sokratis ve Bellerin gibi eksikleri de düşününce gol bahisleri garanti gibi görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!