Arda Güler Fenerbahçe formasıyla 16 yaşında tarihe geçti! 200 bin liralık cevher...

Güncelleme Tarihi:

Arda Güler Fenerbahçe formasıyla 16 yaşında tarihe geçti 200 bin liralık cevher...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2021 09:56

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenerken Zajc'ın golünde asist yapan Arda Güler, Süper Lig'de 2010-11'den bu yana asist yapan en genç futbolcu oldu. Yeteneği, yaşı ve yaptıkları ile Fenerbahçe'de en çok konuşulan isimlerden olan 16 yaşındaki Arda Güler'i "Akılda Kalan" ile Uğur Yapıcı anlatıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında seyircisi önünde Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederken ikide iki yaptı. 89'dan sonra galibiyete uzanan sarı-lacivertlilerde oyuna sonradan giren futbolcular 3 puanı getirirken Arda Güler de tarihe geçti.

Sarı-lacivertliler 89. dakikada topla buluşan Arda Güler yerde kaldı ancak top Zajc'ın önüne doğru gitti. Zajc düzgün bir vuruşla skoru havalandırdı ve skor 1-0'a geldi. Opta'nın aktardığına göre Arda Güler, Opta'nın detaylı istatistik tutmaya başladığı tarih olan 2010-11'den bu yana bir Süper Lig maçında asist yapan en genç oyuncu oldu (16 yaş 178 gün).

Arda Helsinki maçında da süre aldı ve her geçen gün kendini sahada daha rahat hissettiğini gösterdi. Ekibimizden Uğur Yapıcı, Arda Güler'i tüm yönleriyle ele aldı. Yeteneği, yaşı ve yaptıkları ile Fenerbahçe'de en çok konuşulan isimlerden olan 16 yaşındaki Arda Güler'i "Akılda Kalan" ile Uğur Yapıcı anlatıyor. Arda'ya dair merak edilenler, Fenerbahçe'deki serüveni ve diğer akılda kalanlar sizlerle...

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!