Aram Markaroğlu kimdir, kaç yaşında? Aram Markaroğlu'nun biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Aram Markaroğlu kimdir, kaç yaşında Aram Markaroğlunun biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2021 13:56

Fenerbahçe Futbol AŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve altyapı faaliyetlerinden sorumlu Aram Markaroğlu, görevlerinden istifa ettiği duyurdu. Aram Markaroğlu, yazılı açıklamada, görevlerinden üzülerek istifa ettiğini belirterek, " Fenerbahçe Futbol AŞ'deki görevlerim ekim ayı sonunda bitecekti. Ancak yaşadığımız koşullar ve geldiğimiz durum maalesef çok sevdiğim kulübümden beni istifa noktasına getirmiş bulunmaktadır." ifadelerini kullandı. Peki, Aram Markaroğlu kimdir, kaç yaşında? Aram Markaroğlu'nun biyografisi

Haberin Devamı

Aram Markaroğlu İstanbul’da doğdu. Aram Markaroğlu çocukluğunu Şişli’de geçirdi. Aram Markaroğlu eşi Aney Markaroğlu’dur. Markaroğlu eğitim hayatının yanı sıra iş hayatına rulman sektörünün kalbi olan ve Karaköy Perşembe Pazarı’nda başlayan Aram Markaroğlu duayen olarak adlandırılıyor.

Aram Markaroğlu askerlik çağına kadar Perşembe Pazarı’nda sektöre ve iş politikalarına hakim oldu. Daha sonra vatani görevini yapmak için kısa bir ara verdi. Asker dönüşünde Viktor Bali firmasında Rulman Kısım Müdürü olarak göreve başladı. Aram Markaroğlu 1982 yılında işinden istifa ederek kendi firmasını kurmaya karar verdi. 1972’de tanıştığı rulman sektöründe, aradan geçen 10 yıllık sürenin ardından kendi işinin patronu oldu. Böylece 40 yılı aşkın bir süredir sektöre ve Türk sanayisine hizmet vermeye devam etmektedir. Aram Markaroğlu, daha önce NSK ile yollarını ayırarak Schaeffler Rulman ile distribütörlük anlaşması yapmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!