Apex Legends’ta 700’den fazla yüksek dereceli oyuncunun hile kullandığı belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Apex Legends’ta 700’den fazla yüksek dereceli oyuncunun hile kullandığı belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2021 11:38

Apex Legends’ın son hileci eleme dalgasıyla birlikte oyundan 700’den fazla, yüksek derecelere sahip oyuncu elendi.

Haberin Devamı

Respawn Entertainment, son zamanlarda hile kullanarak rekabetçi oyun ortamının kalitesini düşüren oyuncuları toplu olarak banlıyor. Son ban dalgasında ise yine yüzlerce oyuncu banlandı. Geçtiğimiz Ocak ayında içinde dünya sıralamasında olan InvulnerableFPS’in banlanması büyük yankı uyandırmışken Şubat ayında ise 652 hileci oyundan banlanmıştı.

Çok oyunculu rekabetçi oyuncularda asla bitmeyen bir sorun olan hile kullanan oyuncular için geliştiriciler sürekli önlemler alıyor. Respawn’ın güvenlik başkanı Conor Ford da Twitter üzerinden bu alanda aldıkları önlemleri ve uyguladıkları yaptırımları toplulukla paylaşıyor.



Ford en son dünya Gold-Pred seviyelerinde 700’den fazla hesabın hile kullanılmasının tespit edilmesinin ardından banlandığını paylaştı. Ayrıca yaptığı paylaşımda bu 700’ü aşkın kişiye oyun içinde “infinite heat shield” hatasını kullananların dâhil olmadığını söyledi.

Rekabetçi ortamı iyileştirmek adına oyundan hile kullanan oyuncuların kökünü kazımaya ant içmişçesine çalışan Respawn’ın verdiği bu haberler topluluğu memnun ediyor.

BAKMADAN GEÇME!