Apex Legends, Sezon 9'da Birçok Titanfall İçeriğiyle Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Apex Legends, Sezon 9da Birçok Titanfall İçeriğiyle Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2021 09:41

Apex Legends geliştiricileri, oyunun dokuzuncu sezonunun birçok Titanfall içeriğiyle geleceğini duyurdular.

Haberin Devamı

BrwnGrlGamrCode tarafından sunulan Apex Legends Geliştirici Paneli'nde hem Apex Legends, hem de Titanfall oyunlarının geliştiricisi olan Respawn Entertainment, oyunun hayranlarının Sezon 9 için şimdiden beklemeye başlamalarını söyledi. 

Her iki oyunun da hayranları iki oyun arasında halihazırda birçok benzerlik görmüş durumda. Apex oyunları, Titanfall ve Titanfall 2'nin hikayelerinin bitişinden 20-30 yıl kadar sonra geçiyor. İşin başındaki isim ise tabii ki Kuben Blisk. 

Blisk, Titanfall serilerindeki baş karakter ve Apex Legends Season 9 için sızdırıldığı söyleniyor. Bir Nintendo Switch üzerindeki oynanış videosunda otomatik bir Titan kontrol etmesi de dahil olmak üzere bazı yetenekleri görülüyor. 

"Titanfall'da yaşanan şey bir savaş, Apex ise savaş sonrası bu topraklarda hayat neye benzer sorusunun cevabı." diyo Apex Senaryo Yazarı Ashley Reed. "Bu yüzden Titanfall'u bu çizgiye dahil etmeye çalışıyoruz, çünkü Titanfall bu evrenin fiilen bir parçası". 

Haberin Devamı

Panelde detaylara inilmese de oyunun direktörü Chad Grenier, "Daha önce bazı insanlara 'eğer Titanfall hayranıysanız Sezon 9 için sıkı durun çünkü birçok harika şey göreceksiniz' dedim." diyerek beklentilerini dile getirdi. 

Şimdilik daha fazla bilgi için beklememiz gerekecek, Sezon 9 kısa bir süre sonra yayınlanacak ve bu sezonda birçok değişiklik yer alacak. Başlangıç tarihi olarak ise beklentiler Sezon 8'in bitiş tarihi olan 3 Mayıs, veya ertesi günü olan 4 Mayıs yönünde.

BAKMADAN GEÇME!