Antalyaspor'da Tamer Tuna gitti ve takımda 7 eksik var! Fenerbahçe'nin galibiyetine iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda Tamer Tuna gitti ve takımda 7 eksik var Fenerbahçenin galibiyetine iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2020 08:52

Cezalı ve sakat oyuncularının yanında teknik direktör Tamer Tuna'yı da kaybeden Antalyaspor, sezonun flaş takımı Fenerbahçe'yi konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, sezon boyunca Süper Lig heyecanı Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

ANTALYASPOR

- Süper Lig'in ilk 3 maçında 7 puan toplayan Antalyaspor, sonrasındaki 3 maçtan sadece 1 puan çıkartınca gözler Tamer Tuna'ya çevrilmişti. Tecrübeli teknik adam da hafta arası yönetimle anlaşmazlığa düşerek istifasını verdi.

- Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi takımda tam 7 eksik var!

- Sidney Sam ve Amilton cezalı; Drole, Serdar Gürler, Doğukan Sinik, Hakan Özmert ve Eren Albayrak sakat. Fredy iyileşti, maç kadrosunda yer alacak.

- Bu kadar eksiğe rağmen takımda Lukas Podolski, Nuri Şahin, Adis Jahovic, Fedor Kudryashov ve Naldo gibi tecrübeli isimlerinden olduğu da unutulmasın...

FENERBAHÇE

- Sezona Rize deplasmanında galibiyetle başlayan Fenerbahçe ise, sonrasında Hatayspor ve Galatasaray'la golsüz beraber kalmıştı. Son 3 karşılaşmada ise gollü maçlar sonunda gelen galibiyetler, sarı lacivertli ekibi 2. sıraya kadar tırmandırdı.

Haberin Devamı

- Diego Perotti ilk kez maç kadrosunda. Sadık Çiftpınar, Ömer Faruk Beyaz ve Mame Thiam deplasman kafilesinde yer almadı. Nabil Dirar'ın koronavirüs karantinası devam ediyor.

- TD Erol Bulut, Trabzonspor karşısında ikinci yarıya Jose Sosa'yı kenara alıp Papiss Cisse ile çıkmıştı ancak burada ilk planını bozması pek beklenmiyor.

- 5 oyuncu değişikliği hakkı ve zengin kulübe maç içerisinde müdahale yapmayı kolay hale getirirken, Erol Bulut'un doğru zamanda yaptığı dokunuşlar da son karşılaşmalarda oldukça göze çarptı.



CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Antalyaspor'un bu sezon iç sahada oynadığı 3 maç da "2.5 ALT" bitti.

- Fenerbahçe'nin son 3 lig maçı karşılıklı gollerle "2.5 ÜST" oldu.

- İki takımın Antalya'da oynadığı son 5 lig maçının sadece 1'ini Fenerbahçe kazanabildi. (2 Antalyaspor galibiyeti - 2 beraberlik)

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe Kazanır" oldu!

%58'lik kesim sarı-lacivertli ekibin Antalya deplasmanından 3 puanla döneceğine inanıyor...

%11'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Haberin Devamı

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Antalyaspor'un Alman panzeri Lukas Podolski'nin Inter günlerinden! İlk golü...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!