Antalyaspor'da Ersun Yanal kaçan kupadan dolayı üzgün: "Sonucu alacak beceriyi gösteremedik"

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda Ersun Yanal kaçan kupadan dolayı üzgün: Sonucu alacak beceriyi gösteremedik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2021 00:32

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak ikinci olan Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Fraport TAV Antalyaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "İkinci yarı oyun üstünlüğünü ve pozisyonları sağlasak da sonucu alacak beceriyi gösteremedik." dedi.

Yanal, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, erken yedikleri golün ardından ilk yarıda 2-0 geriye düştüklerini söyledi.

İkinci yarıya 2-0 mağlup başladıklarını aktaran Yanal, "İkinci yarı oyun üstünlüğünü ve pozisyonları sağlasak da sonucu alacak beceriyi gösteremedik. Rakibimizi tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

Yanal, takımdan ayrılan oyuncuların yanı sıra bazı sorunlarla mücadele etmelerine rağmen futbolcuların gösterdiği özveri ve gösterdiği performansla Türkiye Kupası finaline kadar yükseldiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Futbolculara teşekkür eden Yanal, "Önümüzdeki dönem için de onların daha iyi olabilmeleri için plan yapmak gerekiyor." diye konuştu.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!