Antalyaspor Beşiktaş Türkiye Kupası Finali ne zaman oynanacak? Final maçında seyirci sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor Beşiktaş Türkiye Kupası Finali ne zaman oynanacak Final maçında seyirci sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2021 09:39

Antalyaspor Beşiktaş karşılaşması ile iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecekler. İzmir'de oynanacak karşılaşma öncesinde TFF'den kritik bir açıklama yapıldı. Oynanacak final mücadelesinde belirli bir oranda seyirci final mücadelesini izleyebilecek.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasında, müsabakanın Gürsel Aksel Stadı'nın 3'te 1'i oranında seyircili oynanacağı belirtilerek, gerekli tüm tedbirlerin alınacağı bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finaline Gürsel Aksel Stadı'nın 3'te 1'i oranında seyirci alınacağını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, 18 Mayıs Salı günü İzmir'de oynanacak final maçına stat tribün kapasitesinin üçte 1’i oranında seyirci alınacağı belirtildi.

Açıklamada, "Seyircilerin final müsabakasını güvenli bir şekilde izlemeleri için gerekli tüm sağlık tedbirler alınacak olup detaylar ayrıca açıklanacaktır. Söz konusu uygulama sadece ZTK finali için geçerli olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!