Antalya'da sürpriz konuklar ile müzik dolu gece yaşandı!

Güncelleme Tarihi:

Antalyada sürpriz konuklar ile müzik dolu gece yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 17:53

Dünyaca ünlü tenisçiler Kaya Palazzo Resort Belek tesislerinde gerçekleşen Turkish Airlines Antalya Open ATP turnuvasında eğlencenin tadını çıkarıyor. Bu sene ikincisi düzenlenen Turkish Airlines Antalya Open, birbirinden çekişmeli karşılaşmaların yanı sıra renkli etkinliklere de sahne oluyor. Dünyaca ünlü tenisçilerin ve ATP yetkilileri için dün gece düzenlenen Players Party’de birbirinden renkli ve eğlence dolu görüntüler ile objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önemli orkestralarından Enbe’nin şefi “Behzat Gerçeker” ’in ve Ünlü DJ Burak Yeter’in de sürpriz şekilde party’e katılmasıyla objektiflere eğlence dolu görüntüler yansıdı.

Müziğe olan tutkusunun yanı sıra spora ve tenise düşkünlüğü ile de tanınan Gerçeker, Dünya 48 numarası Gael Monfils ile birlikte Dünyaca tanınan Dj Burak Yeter ile birlikte DJ kabinine geçtiler. Gece boyunca Behzat Gerçeker, Gael Monfils ve Dj Burak Yeter’in hazırladıkları mix set’ler ile eğlenen oyuncular ve misafirler için sürpriz dolu bir gece Kaya Palazzo Resort Belek’te yaşandı. Gael Monfils’in R&B ve underground tarzı müzikleri ile eğlenceli saatler yaşandı.

Antalyada sürpriz konuklar ile müzik dolu gece yaşandı


Monfils’den R&B Show!

Gecenin ilerleyen saatlerinde tenis severlerin yakından takip ettiği Fransız asıllı Monfils sadece raketiyle değil R&B dans show ile kendini izleyenlere hayran bıraktı. Monfils turnuvada ilk maçına yarın saat 15:00'te çıkıyor. Sloven rakibi Blaz Kavcic karşısında galibiyet arayacak. Öte yandan turnuvada 3. gün maçları oynanırken şu ana kadar alınan sonuçlar şöyle:

Haberin Devamı

ÇİFTLER
Andres Molteni (Arjantin) / Hans Podlipnik-Castillo (Şili) - Tuna Altuna / Konstantin Kravchuk (Rusya): 6-4, 6-2
Guillermo Garcia- Lopez (İspanya) / Joao Sousa (Portekiz) - Koray Kırcı / Ergi Kırkın: 6-3, 6-4
Max Mirnyi (Belarus) / Philipp Oswald (Avusturya) - Federico Delbonis (Arjantin) / Miguel Angel Reyes-Varela (Meksika): 7-6, 7-5

Teklerde dün yarım kalan maç;
Robin Haase (Hollanda) - Mikhail Youzhny (Rusya): 7-6, 6-7, 6-4 olarak Haasenin galibiyetiyle sonlandı.

BAKMADAN GEÇME!