Ampute Futbol Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsorluk desteği

Güncelleme Tarihi:

Ampute Futbol Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsorluk desteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2019 14:09

Ampute Futbol Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sponsorluğunu yeniden Altınyıldız Classics üstlendi.

Haberin Devamı

Türk sporuna çeşitli alanlarda destek veren erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, 2017 yılından bu yana Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu’na milli takımlar düzeyinde desteğini sürdürüyor.

Şimdiye kadar Ampute Futbol, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Oturarak Voleybol ve U-21 Tekerlekli Basketbol Milli Takımları’nın resmi giyim sponsoru olan Altınyıldız Classics, 2019 yılı sonuna kadar Ampute Futbol Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı giydirmeye devam edecek.

Altınyıldız Classics sponsorluk kapsamında; milli takım oyuncuları, teknik heyet ve federasyon yetkililerinin sezon boyunca yurt içi ve dışı seyahatlerinin yanı sıra günlük hayatlarında kullanmaları için takım elbise, gömlek, kemer, kravat ve ayakkabıdan uluşan resmi giyim kombinlerini tasarladı.

Haberin Devamı

2020 yılında da Ampute Futbol Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın resmi giyim sponsor olmayı hedefleyen Altınyıldız Classics; futboldan voleybola, atletizmden ampute takımlara uzanan çok sayıdaönemli spor sponsorluğuna imza atıyor.

BAKMADAN GEÇME!