Altay'dan büyük yükseliş! 5 haftada liderle puan farkı 15'ten 4'e indi...

Güncelleme Tarihi:

Altaydan büyük yükseliş 5 haftada liderle puan farkı 15ten 4e indi...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 10:52

TFF 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 3-1 yenerek art arda 5. galibiyetini alan Altay, lider GZT Giresunspor'la puan farkını 4'e indirdi.

Haberin Devamı

Ligin 23. haftasında lider GZT Giresunspor'un 15, ikinci sıradaki Yılport Samsunspor'un 11 puan gerisinde averajla 7. sırada bulunan siyah-beyazlı ekip, rakiplerinin puanlar kaybettiği 5 haftayı galibiyetle geçti.

Ligde 53 puanla 3. sıraya kadar yükselen siyah-beyazlı ekip, ilk 2 takımın Süper Lig vizesi alacağı ligde puan farkını GZT Giresunspor'la 4'e, takipçisi Yılport Samsunspor'la da 1'e kadar düşürdü.

Altaydan büyük yükseliş 5 haftada liderle puan farkı 15ten 4e indi...

Şu ana kadar attığı 55 golle ligin en golcü ekibi konumundaki Altay'da Marco Paixao 20. golüne ulaştı. Portekizli golcü ligde ve kupada siyah-beyazlı formayla çıktığı 97 maçta 72 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Altay'da dünkü maçta sarı kart gören Erhan Çelenk, 10 Nisan Cumartesi günü İzmir'de Beyipiliç Boluspor maçında forma giyemeyecek.

Altay bu müsabakadan sonra sırasıyla Ankaraspor (D), Adanaspor, Akhisarspor (D), Bereket Sigorta Ümraniyespor (D) ve Royal Hastanesi Bandırmaspor'la karşılaşacak.

 

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!