Altay, Süper Lig'de kalabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Altay, Süper Ligde kalabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2022 13:00

Altay, Adana Demirspor mağlubiyetiyle beraber ligde kalma umutlarını tükenme noktasına getirdi. Matematiksel olarak ligde kalma şansı devam eden siyah-beyazlılar, kalan 6 maçının 4'ünü iç sahada oynayacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta maçında Altay, deplasmanda Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar bu sonuçla 32 maç sonunda 29 puanda kaldı.

Ligin 17. sırasında bulunan İzmir temsilcisi, küme düşme hattının bir basamak üzerindeki rakibi Giresunspor’un da kazanmasıyla beraber ligde kalma umutlarını oldukça tüketti.

Giresunspor’la puan farkı 10 olan Altay, matematiksel olarak devam eden ligde kalma şansı için kalan 6 haftada mücadelesini sürdürecek.

Ligdeki son 6 maçının 4’ünü evinde oynayacak olan Altay’ın fikstürü şu şekilde:

* 33. Hafta: Altay- Başakşehir
* 34. Hafta: Altay - Galatasaray
* 35. Hafta: Hatayspor - Altay
* 36. Hafta: Altay- Giresunspor
* 37. Hafta: Trabzonspor - Altay
* 38. Hafta Altay - Kasımpaşa

Sinan Kaloğlu: Pes etmeyeceğiz, sonuna kadar savaşacağız

Haberin Devamı

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu son ana kadar savaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Adana Demirspor karşılaşmasını değerlendiren genç çalıştırıcı, "Rakibimizin maça hızlı başlayacağını biliyorduk. İlk çeyrekten sonra baskıyı kurduk. Gerçek oyunumuzu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. O sırada yüzde 100lük gol pozisyonuna girdik. O an golü bulabilseydik daha farklı bir oyun bizi bekliyor olacaktı. Gole kadar tüm stratejimiz iyi gidiyordu. Öne geçebilirdik" dedi. 

BAKMADAN GEÇME!