Ali Koç'tan itiraf: 'İlk defa böylesini görüyorum'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2019 15:51

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 yenildiği maçla ilgili, "7 yaşından beri maçlara gidiyorum, 45 yıldır. Alanyaspor maçının ikinci yarısındaki futbolu ilk defa görüyorum. Samandıra'ya arkadaşlarla dertleşmeye, onlara inandığımız söylemeye gittik." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün organizasyonuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen "23 Nisan Şenliği"ne başkan Ali Koç da katıldı.

Basın mensuplarına gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ali Koç, kötü bir sezon geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Hatta en mahcup olduğum kişiler bu çocuklar. Sağ olsunlar onlar da veliler de camia da bize olan inançlarını kaybetmediler. Bize olağanüstü kredi veriyorlar. Onların arzularını, beklentilerini önümüzdeki sezon yerine getireceğiz. Sezon zaten kötü gidiyor. Samandıra'ya gitmem de olağanüstü değil. İyi günlerde de gidiyoruz. Bu sefer özellikle gitmek istedim. Yenildiğimiz için gitmedim. Bu sezon ilk defa yenilmiyoruz ama Fenerbahçe'ye yakışmayacak şekilde yenildik. 7 yaşından beri maçlara gidiyorum, 45 yıldır. Alanyaspor maçının ikinci yarısındaki futbolu ilk defa görüyorum. Samandıra'ya arkadaşlarla dertleşmeye, onlara inandığımızı söylemeye gittik."
Futbolcuların camiaya borcunun olduğunu vurgulayan Ali Koç, "Kalan 5 maçta en iyisini yapmalarını, ellerinden geleni vermelerini, sezonu en iyi şekilde kapatmalarını söyledik. Bu şekilde giderse tarihe kötü anlamda gireceklerini, bundan kurtulmak için şansları olduğunu ifade ettim. Ceza veya kızma değil kesinlikle, güven ve destek vermeye gittim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ali Koç, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Ersun Yanal'la yaptığı konuşmaya da kısaca değinerek, şunları kaydetti:
"Hocamızla da dertleştik. Gazetelerde yazıldığı gibi 'ültimatom' vermek yok. Benim tarzım da değil. Her şeyin yeri zamanı var. O zamanlar gelince görüşürüz. Hepimizin amacı kalan 5 haftayı en iyi şekilde bitirmek."

"İYİ İNSAN OLSUN ÇOCUKLAR, VATANINA SAHİP ÇIKSINLAR"

Ali Koç 23 Nisan Bayramıyla ilgili olarak ise, "Fenerbahçe'nin duruşu, ilkelerini söylemeye gerek yok. Tamamen Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda hayatını sürdüren bir kulübüz biz. Çocuklara çağrıda bırakmak istiyorum. Dedem Allah bize en güzel ülkeyi vermiş, kıymetini bilmiyoruz derdi. İkinci söyleyeceğim şey de, iyi insan olsun çocuklar. Değerlerimizin yozlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Vatanına sahip çıksınlar, iyi insan olsunlar" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ali Koçtan itiraf: İlk defa böylesini görüyorum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!