Ali Koç'tan Ekrem İmamoğlu'na hem kravat hem kitap eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Ali Koçtan Ekrem İmamoğluna hem kravat hem kitap eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2022 07:00

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Divan toplantısında konuşan Ali Koç, “Milli Takım, stadımıza maç yapmaya gelir hocası bordo mavi kravatla, şehrin belediye başkanı divan başkanımızı ziyaret gelir bordo mavi kravatla… Kime ne anlatıyorsunuz? Bir de utanmadan bize ağır hakaretler ifade eden bir kitabı da hediye olarak getirme hassasiyetsizliğini yapar.” dedi.

Haberin Devamı

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübü bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Dün divan toplantısında konuşan Koç “Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Biz siyaset üstüyüz ama siyasete çekiliyoruz. Biz Türkiye Cumhurbaşkanına en büyük siper olmuş camiayız. Kimse yokken sokaktaydık. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız takdir ediyor. Devletin sorumlu kesimleri de aynı şekilde takdir ediyor” dedi.

Umarım o günler gelmez

Sarı lacivertlilerin başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için de şunları söyledi: “Şimdi bu ilden gelen bazı insanların enteresan karakteristik özellikleri var. Milli Takım, stadımıza maça gelir hocası bordo mavi kravatla, şehrin belediye başkanı divan başkanımızı ziyarete gelir bordo mavi kravatla… Kime ne anlatıyorsunuz? Bir de utanmadan bize ağır hakaretler ifade eden bir kitabı hediye olarak getirme hassasiyetsizliğini yapar. İnşallah F.Bahçelilerin sayın İmamoğlu’na, hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez.”

Haberin Devamı

TFF ile aynı şarkıyı söylemem

Koç ayrıca şu ifadeleri kullandı: “4 sezon boyunca futbolda dostluk, beraberlik olsun diye çabaladım. En çok da bu konuda eleştirildim. Ama artık benim gibi bir insan bile bunları söylüyorsa çok tehlikeli noktaya gelmişizdir. Söylediklerimi 3 Büyük kulüp yan yana oturup söyleyelim, işin rengi değişir. Nasıl transfer yapacağımı bilmiyorum, harcama limitimin ne olacağını bilmiyorum. Onların söylediği şarkıları söylerseniz, işiniz görülüyor. Söylemezseniz, düşman olursunuz. TFF’nin söylediği şarkıyı söyleyen bir başkan bulabilirsiniz ama ben yapmam.”

TEKNiK DiREKTÖR iÇiN YÖNETiMDE KARAR VERECEĞiZ

“3 haftamız kaldı, 4 puan öndeyiz. En azından Şampiyonlar Ligi yolunda ikinci bitirerek sezonu daha büyük coşku ve umutla açmayı diliyorum. Bütün bunların gerçekleşmesinde en büyük teşekkürü, en büyük pay sahibi olan Sayın İsmail Kartal’a borçlu olduğumuzu da üstüne basarak söylemek istiyorum Hoca konusuna şu anda burada girmeyeceğim. Yeri ve zamanı değil ama inanın, kolay da bir karar değil. ‘Yabancı gelsin’ diyenler, iki maç sonra tersini söyler. Onun için yönetimle oturup en sağlıklı kararı vereceğiz.”

Haberin Devamı

ARDA GÜLER FAZLA iDMANDAN SORUN YAŞADI

“Son dönemde garip şeyler oluyor. Arda Güler sezonu kapadı. Fazla idmandan bir stres durumu oldu. Kim ayağındaki kronik sıkıntıdan Kore’ye gitmek zorunda kaldı. Pelkas, Szalai, Crespo... Osayi’de de sıkıntı var. Ama çocuklar birbirlerine, hocalarına öyle inanmış ki. Keyif aldıklarını, takım olduklarını, mücadele ettiklerini ve kazanmaya çıktıklarını görüyorsunuz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!