Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 18:02

Alanyaspor Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Ligin ikinci karşılaşması sahne alacak. Beşiktaş ile oynadığı 12 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Alanyaspor, bu iki galibiyetini siyah-beyazlıları ağırladığı son iki karşılaşmada ikişer gol atarak aldı. Alanyaspor'a konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kaybeden Beşiktaş'ın bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında dış sahada devam eden daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşadığı rakibi bulunmuyor. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 2’nci haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesislerinde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5e 2 çalışmasının ardından oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Siyah-beyazlı ekip, Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maç için bugün saat 18.00'de Sabiha Gökçen Havalimanından özel bir uçakla Alanyaya giderek kampa girecek.

Beşiktaş rakibine karşı üstün

İki takım ligde 12 kez karşı karşıya gelirken, bunların 9'unu Beşiktaş kazandı. Taraflar arasında sadece bir maç berabere tamamlanırken, Alanyaspor rakibine 2 kez üstünlük kurabildi. Siyah-beyazlı takım, 2016-2017 sezonundan itibaren Süper Lig'de mücadele eden Alanyaspor ile yaptığı ilk 5 maçtan galibiyetle ayrılırken, sonrasındaki 4 maçta ise bir beraberlik ve 3 galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Alanyaspor Beşiktaş maçı 14 Ağustos pazar akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!