Ahmet Çakar: Alex bir haindir!

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Çakar: Alex bir haindir
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 11:25

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza hakkında olay sözler sarf etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsane futbolcusu Alex de Souza önceki günlerde İstanbul'a gelmiş ve 26. haftada oynanan Galatasaray derbisini Kadıköy'de izlemişti.

Alex'in gelişi sarı lacivertli taraftarlar tarafından mutlulukla karşılanırken başkan Aziz Yıldırım bu durumdan hoşnut olmamıştı. Konuyla ilgili olarak konuşan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, geceye damga vuran sözler söyledi.

İşte Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'de Alex ile ilgili yaptığı açıklamalar;

"Alex'in Yoğurtçu Parkı'ndaki heykeli yıkılmalıdır. Alex artık bir Fenerbahçe hainidir. Buraya bazı mihraklar tarafından getirilmiş bir haindir. Artık efsane değil bir kestanedir."

Ahmet Çakar: Alex bir haindir



Abdülkerim Durmaz'ın Ahmet Çakar'a cevabı;

Haberin Devamı

"Alex, ben ve benim gibi milyonlarca Fenerbahçe taraftarının kırmızı çizgisidir. Alex'e asla laf ettirmem. Ne demek heykel yıkılsın. Olabilir mi böyle bir şey. Yeter yahu. Gelmeyeceğim artık bu programa, yeter. Ben Aziz Yıldırım ile Fenerbahçeli olmadım. Ben Cemil Turan ile, Alpaslan Eratlı ile Fenerbahçeli oldum... "

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!