Ahmed Musa kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Ahmed Musa kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 16:02

Adı sık sık Türk kulüpleri ile anılan Ahmed Musa'nın kim olduğu, son günlerde merak konusu oldu. Ahmed Musa'nın kim olduğunu, özel yaşamını ve futbol kariyerini merak eden futbolseverler, Ahmed Musa Hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, Ahmed Musa kimdir? Ahmed Musa kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Oynadığı kaliteli futbolla dikkatleri üzerine çeken Ahmed Musa'nın kariyeri ve kim olduğu Türkiye'de merak konusu oldu. Spor basınında yer alan haberler sonrası Ahmed Musa hakkında araştırma yapan vatandaşlar, Ahmed Musa'ya dair bilgi edinmek istiyor. Peki, Ahmed Musa kimdir? Ahmed Musa kaç yaşında ve nereli?

AHMED MUSA KİMDİR?

4 Eki 1992 tarihinde Nijerya'da dünyaya gelen Ahmed Musa, futbol yaşamına şu anda İngiltere Premier League ekiplerinden Leicester City'de devam etmektedir. Profesyonel futbol hayatına Nijerya’nın Kano Pillars takımı ile başlayan Ahmed Musa, burada oynadığı futbolla Avrupalıların dikkatini çekti ve Hollanda'nın Venlo takımına transfer oldu.

Hollanda'da geçirdiği başarılı iki sezonun ardından Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer olan Musa, 2016 yılında Premier League ekiplerinden Leicester City'e transfer oldu. Buraya transferinin ardından eski kulübü CSKA'ya bir sezon kiralanan Ahmed Musa'nın bonservisi halen Leicester City'de bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Nijerya A Milli Takımı'nın formasını da giyinen Ahmed Musa 1,70 boyundadır. Nijerya'lı oyuncunun ismi sık sık Galatasaray ile anılmakta bu konu hakkında basında haberler yer almaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!