AÄŸaoÄŸlu: Basel maçında kombine biletler geçerli olmayacak, gelir AFAD'a bağışlanacak

Güncelleme Tarihi:

Ağaoğlu: Basel maçında kombine biletler geçerli olmayacak, gelir AFADa bağışlanacak
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 12, 2023 16:23

Trabzonspor BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu, bordo mavili takımın UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Basel maçında depremden etkilenenlere destek olmak üzere kombine biletlerin geçerli olmayacağını ve satılacak tüm bilet gelirlerinin AFAD'a bağışlancağını duyurdu.Â

Haberin Devamı

UEFA Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat'ta İsviçrenin Basel takımı ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamada bulundu. 

Maçtan elde edilecek tüm gelirleri Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen afetzedelere iletilmek üzere AFAD'a bağışlanacağını açıklayan Başkan Ağaoğlu, kombine bilet sahibi taraftarların da bu karşılaşmaya özel olarak bilet alarak destek olmaları çağrısında bulundu.

Ülke olarak büyük bir felaketle karşı karşıya kalındığını söyleyen başkan Ağaoğlu, depremin ilk gününden itibaren kent halkı ve taraftarların büyük özveriyle deprem bölgesine 200'e yakın yardım malzemesi yüklü tırı ulaştırdığını belirtti. Afetzedeler için yardım çabalarının sürmesi gerektiğini ifade eden Ağaoğlu, "16 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi takvimi dahilinde oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız var. Bu maçta Trabzonspor’un, Trabzonluların hassasiyetlerini gösterebileceği ve bu yardımların devamlılığını, sürekliliğini temin edecek bir faaliyet içerisinde bulunmasından kaynaklanan düşüncemizle birlikte bu maçımızın tüm gelirini AFAD’a bağışlamak ve yaraları maddi anlamda bir ölçü de olsun sarabilmek için bir karar almış bulunuyoruz. Burada en büyük özveriyi kombine bilet sahipleri olan siz değerli Trabzonsporlulardan bekliyoruz. Bir defaya mahsus olmak üzere kombine biletlerimizi bir kenara bırakıp bilet alıp bu maça gelerek ve bu maçtan elde edilecek gelirle yaraları bir ölçüde de olsun sarabilmek için sizlerin yardımına ihtiyacımız var" dedi.

UEFA, TFF VE KULÜP BAŞKANLARI MAÇA DAVET EDİLDİ

Basel maçının depremzedelerin yaralarını sarmak adına önemli bir fırsat olabileceğini belirten Ağaoğlu, "Oynayacak olduğumuz maça başta UEFA Başkanı Sayın Ceferin olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini ve tüm Süper Lig kulüplerinin başkanlarını davet etmiş bulunuyoruz. Şu ana kadar da hemen hemen bütün kulüp başkanlarımızdan bilet alarak bu maça geleceklerinin teyidini almış bulunmaktayız. Oynayacak olduğumuz müsabakayı sadece bir futbol maçı olarak değerlendirmememiz lazım. Öyle umut ediyorum ki Perşembe akşamı saat 20.45’te tribünler tıklım tıklım dolacak ve Trabzon insanı Trabzonspor’a gönül vermiş milyonlarca taraftarın ruhunun depremzedeler için o statta atacağını hem belirli ölçüde maddi olarak hem de aynı zamanda duygusal ve manevi olarak depremzedelerin yanında olduğumuzu göstermemiz için çok büyük bir fırsat olarak görüyorum ve her türlü desteğinizi bekliyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!