Adana Demirspor'da Balotelli bombası! Murat Sancak açıkladı...

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporda Balotelli bombası Murat Sancak açıkladı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2021 16:04

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor transferde büyük oynuyor. Kulüp Başkanı Murat Sancak, dünyaca ünlü golcü Mario Balotelli'ye yaptıkları teklifi açıkladı.

Haberin Devamı

26 yıl sonra Süper Lig'e yükselerek büyük bir başarı elde eden Adana Demirspor, yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Taraftarlar merak etmesin, önemli transferler yapacağız. Bu takımı yukarı çıkaracağız" derken dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli'ye teklif yaptıklarını açıkladı.

"KOLAY BİR TRANSFER DEĞİL"

İtalyan golcünün transferinin zor olduğunu söyleyen Sancak, "Mario Balotelli ile görüştük. Kolay bir transfer değil. Uğraşıyoruz ama zor bir transfer. Balotelli'den cevap bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

YILDIZ İSİMLERİ VETO ETTİ

Murat Sancak ayrıca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Danny Welbeck, Gervinho, Metehan Mimaroğlu, Sinisa Sanicanin, Asmir Begovic ve Joe Hart gibi isimlerle ilgilenmediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie B takımlarından Monza'da forma giyen Balotelli, beklenen performansı sergileyemedi ve 14 maçta forma giyip 6 gol kaydetti.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

BAKMADAN GEÇME!