Adana Demirspor Göztepe maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? Adana Demirspor Göztepe maçı canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Göztepe maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda Adana Demirspor Göztepe maçı canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 10:15

Adana Demirspor Göztepe maçı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Süper Lig’in 38. Ve son haftasında Göztepe, Adana Demirspor’a konuk olacak. Spor Toto 1'inci Lig'de haftalar önce küme düşen Göztepe, son maçına Adana Demirspor deplasmanında çıkacak. Peki, Adana Demirspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

 Adana Demirspor Göztepe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağı merak ediliyor. Adana Demirspor Göztepe maçı bu akşam oynanacak. Yeni Adana Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi Adem Cinek yönetecek. İşte heyecanla beklenilen karşılaşmanı detayları

ADANA DEMİRSPOR GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor Göztepe maçı bu akşam oynanacak. Mücadele saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

 Yeni Adana Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi Adem Cinek yönetecek. Sezonu 28 puanla 19'uncu sırada tamamlaması kesinleşen sarı-kırmızılılarda teknik sorumlu Serdar Sabuncu, sahaya genç ağırlıklı kadroyla çıkacak. Serdar Sabuncu, "Süper Lig'de son maçımıza çıkacağız. Lige puan ya da puanlar alarak veda etmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Göztepe, 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek.

BAKMADAN GEÇME!