Abdullah Avcı: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2021 21:42

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yeni Malatya maçı sonrası konuştu. Maç önü konuşmasında statlardaki kötü zemine dikkat çeken Avcı, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Teknik kapasitesi yüksek oyuncular alıyoruz, pas oyunu oynatmak istiyoruz ama bu zeminde olmuyor." dedi.

Haberin Devamı

Yeni Malatya galibiyeti sonrası oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten Avcı, "Futbol bir organizasyon oyunu. Yönetimden şehrin bize verdiği enerjiye kadar her şey bir bütün. Trabzon şehri bizi çok seviyor ve o şehir her şeyi hak ediyor. Doğru savunma hücum da başlatabiliyor. Uğurcan'ın bir kurtarışı dışında kalemizde önemli pozisyon vermedik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ne çalışırsak onu yapmaya çalışıyoruz. Onlar kazandıkça ben kasketi takmaya devam edeceğim." dedi.

Statlardaki zeminin pas oyununu engellediğini belirten deneyimli teknik adam, "Sadece burasıyla ilgili değil, Türkiye geneli yüzde 70/80 saha zeminleri oldukça kötü. Ligin marka ve değerini arttırmak için, oyuncu sakatlıklarını en aza indirmek için, saha zeminlerinin Türkiye genelinde daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!