Abdülkerim Bardakçı için transfer açıklaması! Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Fransız kulüp...

Güncelleme Tarihi:

Abdülkerim Bardakçı için transfer açıklaması Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Fransız kulüp...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 15:37

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan stoper Abdülkerim Bardakçı için İffifak Holding Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen'den açıklama geldi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in büyük kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor, Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için transfer yarışı içerisinde.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFLERİ

Süleyman Arat'ın haberine göre 27 yaşında ve 1.85 metre boyundaki defans oyuncusu için Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Siyah beyazlıların Abdülkerim’in bonservisi için Konyaspor’a Salih Uçan artı 2.6 milyon Euro teklif ettiği, buna karşın 5 milyon Euro öneren sarı lacivertlilerin transferi bitirmeye çok yakın olduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR DA İLGİLENİYOR

Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor'un da Abdülkerim için yakın takipte olduğu biliniyor.

KONYASPOR’DA KALMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK

Sarı lacivertlilerin, Konyaspor yönetiminden izin alarak tecrübeli stoperle de bir görüşme yaptığı öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün yetkilileri konuyla ilgili olarak, “Aslında biz Abdülkerim’den çok memnunuz. Gerek başarılı performansı ve gerekse Türk olması değerini artırıyor. Ayrıca gelişime açık bir oyuncu Biz kendisinin takımda kalmasını çok istesek de belli bir seviyeden sonra bir Anadolu kulübünün böyle değer kazanan oyuncuyu tutabilmesi çok zor” dedi.

Haberin Devamı

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Sakatlığı sebebiyle Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen 27 yaşındaki Abdülkerim, sezon sırasında Konyaspor ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmıştı.

KONYASPOR BAŞKANI FATİH ÖZGÖKÇEN: FRANSA'DAN BİR KULÜP DE İLGİLENİYOR

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, TRT Spor'a Abdülkerim'in transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Üç büyüklerin yanı sıra Abdülkerim Bardakçı için Fransa'dan bir takımın yoğun ilgisi var. Başka Avrupa kulüpleri de takip ediyor. Abdülkerim ile gurur duyuyoruz. Konyaspor için en iyi kararı vereceğiz."

"İLHAN PALUT İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

"UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde başarılı olacağımıza inanıyorum. İlhan Palut ile iyi bir uyumumuz var. Uzun yıllar devam etmek istiyoruz. Transferde ilk etapta Skubic'in yerini doldurmak istiyoruz. 2-3 takviye yapmayı planlıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!