A Milliler, Lüksemburg'a konuk oluyor! Takımlardan son gelişmeler, iddaa oranları...

Güncelleme Tarihi:

A Milliler, Lüksemburga konuk oluyor Takımlardan son gelişmeler, iddaa oranları...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2022 09:00

A Milli Takımımız, Uluslar C Ligi 1. Grup'ta kendisi gibi kayıpsız yoluna devam eden Lüksemburg'a Lüksemburg Stadyumu'nda konuk olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

İlandır

LÜKSEMBURG

Dünya Kupası'na gitmek için A Grubu'nda yarışan ve Portekiz'le Sırbistan'ın dışında İrlanda Cumhuriyeti'nin de gerisinde kalan Lüksemburg; 2010 yılından beri takımın başında olan Luc Holtz'la Uluslar Ligi maçlarına iyi bir giriş yaptı.

Önce Litvanya'yı ardından da Faroe Adaları'nı gol yemeden, hem de deplasmanda yenerek 6 puan topladılar.

Litvanya maçında golleri atan Danel Sinani, geride bıraktığımız sezonu Huddersfield ile İngiltere Championship'te geçirdi. Premier Lig'in kıyısından döndüler...

Faroe Adaları'na karşı penaltıdan 1-0 kazandıran Gerson Rodrigues ise sezonun son bölümünde, Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş nedeniyle Dinamo Kiev'den Eyüpspor'a kiralık olarak geldi.

Rodrigues de Eyüpspor'la Spor Toto 1. Lig'de play-off oynadı ama Süper Lig göremedi...

Haberin Devamı

Eyüpspor'a Ukrayna'dan (Vorskla Poltava) kiralık olarak gelen bir diğer isim Olivier Thill sakat. Kurt golcü (36 yaşında) Daniel da Mota aday kadroda yok. 

Sinani ve Rodrigues dışında Bundesliga'da (Mainz) top koşturan Leandro Barreiro'ya (merkez orta saha) da dikkat etmek lazım... 

TÜRKİYE

A Milli Takımımız ise Faroe Adaları'nı İstanbul'da 4-0 yendikten sonra Vilnius'a gitti ve orada da Litvanya'yı 6-0 yendi.

TD Stefan Kuntz; "Kalecilerimize hangi maçta kimin oynayacağını kampın ikinci ya da üçüncü günü ifade ettik..." dedi. İlk maçta Uğurcan Çakır, ikinci maçta Doğan Alemdar'ı kalede görmüştük. Sıra Altay Bayındır'a gelmiş olabilir.

Sol açıkta Doğukan Sinik ve sağ açıkta Yunus Akgün performanslarıyla ilk 2 maçta öne çıkan isimler oldu. Serdar Dursun da 3 gol atarak dikkat çekti.

Hafif sakatlıkları bulunan Rıdvan Yılmaz ve Enes Ünal'ın durumları maç saati netleşecek. Rıdvan büyük ihtimalle oynamayacak.

Sol bekte yine Ferdi Kadıoğlu ile maça başlarız. Sağ kanatta Cengiz Ünder olur. Stoperde Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral'ın, orta alanda kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun yerleri garanti...

Sağ bekte hep Mert Müldür izledik ama Lüksemburg karşısında Zeki Çelik görürsek şaşırmayalım.

A Milliler, Lüksemburga konuk oluyor Takımlardan son gelişmeler, iddaa oranları...

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Lüksemburg oynadığı son 10 maçın sadece 3'ünü kazanabildi. (1 beraberlik - 6 mağlubiyet)

- A Milli Takımımız'ın oynadığı son 7 maçın tamamı "2.5 ÜST" bitti. (7 maç - 31 gol)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Türkiye kazanır" oldu!

%23'lük kesim Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg'u da yenip 3/3 yapacağımızı düşünüyor...

%11'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Misli.com'dan yeni üye olan herkese 20 TL hediye! Hemen buradan üye ol...

A Milliler, Lüksemburga konuk oluyor Takımlardan son gelişmeler, iddaa oranları...

Haberin Devamı

Bruno Fernandes önce nefis kontrol etti, ardından klas bir şut çıkardı! İşte Portekizli yıldızın Lüksemburg'a attığı gol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!