A Milli Takımımız'ın Euro 2020 öncesi son provası! Moldova maçına iddaa oynayanların %26'sı...

Güncelleme Tarihi:

A Milli Takımımızın Euro 2020 öncesi son provası Moldova maçına iddaa oynayanların %26sı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2021 08:55

Bizim Çocuklar, Euro 2020 öncesi son provasını Paderborn'da Moldova karşısında yaparken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, tüm yaz boyunca Euro 2020 keyfi Misli.com'da olacak!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

TÜRKİYE

- Euro 2020 hazırlıkları kapsamında Azerbaycan'la yaptığı maçı 2-1 kazanan A Milli Takımımız, sonrasında Gine ile 0-0 berabere kalmıştı.

- TD Şenol Güneş bu iki maçta da alışılagelmiş oyuncularımızı kullanmadı, deneme/yanılma tercihleri yaptı. Ve sonrasında 30 kişilik aday kadroyu 26'ya düşürdü. Gökhan Akkan, Mahmut Tekdemir, Efecan Karaca ve Halil Akbunar liste dışında kaldı.

- Şimdi Moldova maçı, İtalya öncesi son hazırlık mücadelesi olacağı için Şenol Güneş'in de karşılaşmayı ciddiye alması ve ilk 11'de görmeye alıştığımız isimlerle sahaya çıkması bekleniyor.

- Sağ bekte Zeki Çelik, sol bekte Umut Meraş, orta alanda Ozan Tufan ve Hakan Çalhanoğlu, forvette Burak Yılmaz muhakkak forma giyecektir. Kalede de Uğurcan Çakır'ı izleriz.

Haberin Devamı

- Azerbaycan ve Gine maçlarında "Mert Müldür, Orkun Kökçü & Halil Dervişoğlu" göze çarpan isimler oldu.

MOLDOVA

- 2020 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarıyla birlikte TD koltuğuna Roberto Bordin'i oturtan Moldova, Türkiye karşısına milli maç tecrübesi çok olan isimlerle çıkmayacak.

- Başakşehir'den tanıdığımız 34 yaşındaki Alexandru Epureanu, yine 34 yaşındaki eldiven Stanislav Namasco, 33 yaşındaki stoper Igor Armas, Seria A havası solumuş Artur Ionita ve Olympiakos'ta forma giyen sol bek Oleg Reabciuk aday kadroda yer almıyor.

- Göze çarpan en tecrübeli isim savunmadaki Veaceslav Posmac... Posmac'ın yanında 2001'li Daniel Dumbravanu forma giyecek.

- Kalede 1997'li Nicolae Cebotari, forvette ise 1999'lu Vitalie Damascan görebiliriz.

- Bordin; "Türkiye çok güçlü bir takım. Kısa süre içerisinde şampiyona başlayacak ve Türkiye'nin bizi seçip, bizimle hazırlık maçı oynaması gerçekten gurur verici..." dedi.



CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- A Milli Takımımız son 12 maçında sadece 1 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. (7 beraberlik - 4 galibiyet)

- Moldova son 9 maçının 7'sini kaybetti! (2 beraberlik)

- Euro 2020 Elemeleri'nde Moldova ile aynı gruptaydık ve hem içerde hem de dışarda oynadığımız maçları 4-0 kazanmasını bildik.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Haberin Devamı

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu hazırlık karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Türkiye kazanır" oldu!

%26'lık kesim Euro 2020 öncesi son hazırlık maçına çıkacak olan A Milli Takımımız'dan Moldova karşısında galibiyet bekliyor...

%8'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

A Milli Takımımız'ın önemli isimleri Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kaan Ayhan ve Ozan Kabak'ın kariyer adımlarına göz atalım...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!