A Milli Takım, Dünya Kupası elemelerinde Letonya ile karşılaşıyor! Kuntz'un kadro tercihi...

Güncelleme Tarihi:

A Milli Takım, Dünya Kupası elemelerinde Letonya ile karşılaşıyor Kuntzun kadro tercihi...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2021 07:00

Gruptaki son 5 maçın 3’ünden Letonya ile oynadığı son 5 karşılaşmanın tamamından beraberlikle ayrılan Milliler seriyi sonlandırıp Katar şansını sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

A Milliler, Dünya Kupası elemelerinde gruptan çıkma umutlarını sürdürebilmek için bugün Letonya’da kritik bir mücadeleye çıkıyor. Öne geçtiği Norveç mücadelesinde sahadan 1 puanla ayrılarak önemli bir fırsatı kaçıran Ay yıldızlılar, Riga’da kazanarak iddiasını son 2 maça taşımak istiyor.

5 MAÇTA 1 GALİBİYET

Müthiş başladığı grupta Hollanda ve Norveç zaferlerinin ardından son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan A Mililler 3 kez berabere kalırken 1 maçını da yitirdi.

Ay yıldızlılar hem gruptaki hem de bugünkü rakibi Letonya karşısında beraberlik serisini kırmak istiyor. Milli Tamımız Letonya ile yaptığı 7 maçtan 1’ini kazanıp, 1’ini kaybederken iki ülke arasındaki son 5 maçta eşitlik bozulmadı.

KARADAĞ’IN KAZANMASI ŞART 

Grupta bugün ayrıca yine 21.45’te başlayacak maçlarda 14 puanlı Norveç, 11 puanlı Karadağ ile 16 puanlı lider Hollanda ise puansız rakibi Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

Letonya Muhtemel XI: Ozols, Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis, Zjuzins, Emsis, Ciganiks, Kigurs, Jaunzems, Uldrikis.
Türkiye Muhtemel XI: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Caner, Berkan, Hakan, Orkun, Cengiz, Kerem. Burak.

A Milli Takım, Dünya Kupası elemelerinde Letonya ile karşılaşıyor Kuntzun kadro tercihi...

Türkiye gruptan nasıl çıkar? Türkiye Dünya Kupası'na nasıl gider?

Pazartesi günü Letonya deplasmanıyla başlayacak seride Milliler, kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak. 3 maçtan alınacak 9 puan, ilk etapta çok kritik olacak elemeler 21 puanla tamamlanmış olacak.

Hollanda kalan 3 maçından ikisinden galip ayrılması durumunda grubu Türkiye' nin üstünde tamamlamayı garantileyecek. Norveç ise Karadağ ve Letonya'yı yendiği taktirde son hafta Hollanda deplasmanına 20 puanla gidecek. Kazanırlarsa A Milli Takım veda edecek. Diğer türlü Play-Off yolu açılacak. Puan eşitliğinde ise iş averaja kalacak. Milliler'in Katar yolu kendi performansından çok rakiplerinin alacağı sonuçlara göre şekillenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!