2018 Dünya Kupası'nda en çok gol atan futbolcu kim? Gol krallığı kızıştı

Güncelleme Tarihi:

2018 Dünya Kupasında en çok gol atan futbolcu kim Gol krallığı kızıştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 18:33

2018 Dünya Kupası'nda heyecan dolu maçlar oynanmaya ve futbolcular yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. Bu yıl birçok büyük ülke Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yarattı fakat İngiltere'de bu yıl bir futbolcu baya ön plana çıkmayı başardı. Peki, 2018 Dünya Kupası'nda en çok gol atan futbolcu kim?

Haberin Devamı

Futbol dünyasının en büyük organizasyonu olan Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kupada ülkeler kıyasıya mücadele verirken gol krallığı yarışı da merak konusu oldu. Peki, 2018 Dünya Kupası'nda en çok gol atan futbolcu kim? İşte detaylar.

Rusya'da yapılan 2018 Dünya Kupası'nda gol krallığı için müthiş bir mücadele var. Turnuvada en çok gol atan oyuncunun bu prestiji elde edeceği yarışta eşitlik söz konusu olması halinde asistler ve görev aldığı dakikalar belirleyici olacak. Bu sezon Tottenham formasıyla başarılı bir performans gösteren Harry Kane İngiltere'nin Dünya Kupası'ndaki gol yükünü çeken isim konumunda. Tunus karşısında 2, Panama maçında ise hat-trick'e imza atan Kane gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor. 163 dakikada görev yapan yıldız oyuncunun asisti bulunmuyor.

Haberin Devamı

İngiltere ile aynı grupta bulunan Belçika'nın yıldızı Romelu Lukaku 4 golle ikinci sırada. Panama ve Tunus maçlarında ikişer kez fileleri havalandıran Lukaku, 158 dakika sahada kaldı. Asist katkısı bulunmayan Lukaku'nun grubun son maçında İngiltere karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!