18 puan fark rehavet getirecek mi? Juventus'a iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

18 puan fark rehavet getirecek mi Juventusa iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2019 14:22

İtalya Serie A’da 18 puan farkla liderliğini sürdüren Juventus, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren Milan’ı konuk ediyor. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa'da öne çıkan tercihe göz atalım...

Haberin Devamı

JUVENTUS

- Napoli’nin hafta içinde Empoli’ye mağlup olmasıyla puan farkını 18’e çıkartan Juventus, artık son derece rahat. Siyah-beyazlılar iki hafta içinde şampiyonluğu dahi garantileyebilir.

- Diğer taraftan ligdeki konumunun verdiği rahatlıktan dolayı tamamen Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Juve, sakatlığı düzelen Ronaldo’yu Milan karşısında riske etmeye düşünmüyor. Portekizli süperstarı Ajax ile yapılacak Devler Ligi mücadelesine saklamaları yüksek ihtimal.

- Ronaldo dışında Douglas Costa, Juan Cuadrado, Martin Caceres ve Andrea Barzagli'nin de oynaması beklenmiyor.

MILAN

- Milan ise devre arasında yaptığı golcü Piatek transferiyle ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak Şampiyonlar Ligi sıralamasında kendine yer bulmuştu.

- Ancak son 3 lig maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Milano ekibi dördüncü sıradaki yerini Atalanta’ya kaptırmak üzere.

Haberin Devamı

- İlk 30 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Gianluigi Donnarumma, son Udinese maçının başında sakatlanmış ve yerini Pepe Reina'ya bırakmıştı. İspanyol eldiven Reina'nın bugün de maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.

BU İSTATİSTİKLERE BAKMADAN GEÇMEYİN!

- Juventus bu sezon ilk 4 sıradaki ekiplerle (Napoli, Inter ve Milan) yaptığı tüm maçları kazandı. (Ms1)

- Milan’ın Serie A’da bu sezon deplasmanda çıktığı 14 maçın 10’ü 2.5 altı tamamlandı. (2.5 alt)

- Juventus ile Milan arasında oynanan son 5 resmi karşılaşmanın 4’ünde karşılıklı gol atılmadı. (Kg yok)

- Juventus ile Milan arasında oynanan son 5 resmi maçın 3’ü 2.5 gol altı tamamlandı. (2.5 alt)

MİSLİ.COM ÜYELERİNİN FAVORİSİ JUVE!

"Juventus – Milan" karşılaşmasına Misli.com üzerinden bahis yapan İiddaaseverlerin büyük bölümü ev sahibi galibiyetine oynamış. %65 gibi bir rakamla üyelerin ezici çoğunluğu maçı Juventus’un kazanacağı görüşünde birleşmiş durumda ve bu tercihin iddaa oranı 1,55!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!