Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 16:29

130. kuruluş yıl dönümünü kutlayan FMV Işık Okulları’nın Nişantaşı kampüsünde düzenlenen Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar Ödül Töreni’ne Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ ile spor, sanat ve iş dünyasından önemli isimler ile okulun öğrenci, öğretmen ve velileri katıldı.

Haberin Devamı

Toplamda 15 ödülün dağıtıldığı törende, Başkan Fikret Orman, ‘130. Yıl Onur Ödülü’ Mario Gomez de ‘Yılın Yabancı Sporcusu’ ödülünün sahibi oldu. Başkan Fikret Orman adına ödülü Kartal Yuvası’nda Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ aldı.

Başarılı oyuncu Mario Gomez adına ödülünü Futbol Takımımızın tercümanı Arda Kabaklı aldı. Ödül töreninde konuşan Kartal Yuvası’nda Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Emre Kocadağ, şunları söyledi:

“Işık Lisesi, izlediğim kadarıyla çok önemli isimler yetiştirmiş bir eğitim kurumu. Başkanımız da Işıklı olduğunu her fırsatta çok gurur duyduğunu dile getiriyor. Ben de yakın bir çalışma arkadaşı olarak buna şahit oluyorum. İnşallah bundan sonra da güzel bir gençlik yetişir. Bu hafta inşallah stadımızı açacağız. Başkanımızın çok önemli işleri vardı. Katılamadığı için özürlerini iletiyor, saygılarını sunuyor. Teşekkür ediyoruz.”

Haberin Devamı

Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar Ödülleri sahiplerini buldu

BAKMADAN GEÇME!