Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçları! (18 – 19 – 20 Mart)

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Ligde 26. hafta maçları (18 – 19 – 20 Mart)
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 12:09

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta Antalyaspor - Bursaspor karşılaması ile sona erdi. Cuma günü ilk maçla başlayacak olan 26. haftada oynanacak maçlar büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Süper Lig 26. hafta karşılaşmalarında hangi takımlar mücadele edecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

25. haftanın geride kalmasıyla beraber ligde lider olarak birincilik koltuğunda hala Fenerbahçe oturuyor. 59 puanla ilk sırada bulunan Fenerbahçe’yi 57 puanla Beşiktaş takip ediyor. Beşiktaş’ın bu akşam Tranzonspor deplasmanında oynayacağı erteleme maçından galibiyetle dönmesiyle liderlik sıralaması tekrar değişebilir.

SPOR TOTO SÜPER LİG 26. HAFTA KARŞILAŞMALARI

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta Cuma günü gerçekleşecek olan ilk maçla başlayacak. Çekişmeli maçların yaşanacağı yeni haftada neler olacağı merakla bekleniyor. İşte gün gün Süper Lig maçları:

18 Mart 2016 Cuma

Kayserispor – Eskişehirspor (19:00)

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimi hafta Fenerbahçe’nin evinde mücadele etmiş ve karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Eskişehirspor ise Akhisar Belediyespor’u evinde ağırlamış maçtan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor – Çaykur Rizespor (20:00)

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Akhisar Belediyespor Eskişehirspor’un evine konuk olmuş ve karşılaşmadan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Çaykur Rizespor ise evinde Beşiktaş’ı ağırlamış, maçtan 2 – 1’lik yenilgiyle ayrılmıştı.

19 Mart 2016 Cumartesi

Osmanlıspor – Gençlerbirliği (13:30)

Geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir’in evinde mücadele eden Osmanlıspor karşılaşmadan 3 – 2’lük galibiyetle ayrılmış ve hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Gençlerbirliği ise Galatasaray’ı evinde ağırlamış, maçtan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Trabzonspor – Medicana Sivasspor (16:00)

Trabzonspor ligde geçtiğimiz hafta Mersin İdman yurdu ile mücadele etmiş ve maçtan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Medicana Sivasspor ise Kasımpaşa ile karşı karşıya gelmiş ve maçtan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Beşiktaş – Antalyaspor (19:00)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Beşiktaş Çaykur Rizespor’un evine konuk olmuş ve maçtan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Antalyaspor ise Bursaspor ile mücadele etmiş ,karşılaşmadan 3 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

20 Mart 2016 Pazar

Mersin İdman Yurdu – Gaziantepspor (13:30)

Haberin Devamı

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor’un evine konuk olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Gaziantepspor ise Torku Konyaspor’u evinde ağırlamış ve maçtan 1 – 0’lık yenilgiyle ayrılmıştı.

Torku Konyaspor – Medipol Başakşehir (13:30)

Torku Konyaspor geçtiğimiz hafta Gaziantepspor’un evine konuk olmuş ve karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Medipol Başakşehir ise evinde Osmanlıspor’u ağırlamış, karşılaşmadan 3 – 2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Bursaspor – Kasımpaşa (16:00)

Süper Lig’in 25. haftasında kapanış maçında Antalyaspor’un evine konuk olan Bursaspor karşılaşmadan 3 – 0’lık yenilgiyle ayrılmıştı. Kasımpaşa ise Medicana Sivasspor’un evine konuk olmuş ve maçtan 1 – 0’lık yenilgiyle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray – Fenerbahçe (19:00)

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’nin evine konuk olan Galatasarak maçtan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe ise Kayserispor’u evinde ağırlamış ve maçtan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!