Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta maçları!

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Ligde 24. hafta maçları
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 13:08

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaması ile sona erdi. Cuma günü ilk maçla başlayacak olan 24. haftada oynanacak maçlar büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Süper Lig 24. hafta karşılaşmalarında hangi takımlar mücadele edecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

23. haftanın geride kalmasıyla beraber ligde sıralama da değişti. Lider olarak birincilik koltuğunda oturan Beşiktaş, dün gerçekleşen karşılaşma sonucunda liderliği yine Fenerbahçe’ye kaptırdı. Ancak ligde hala eksik bir maçı bulunan Beşiktaş’ın hala birincilik şansı bulunuyor.

SPOR TOTO SÜPER LİG 24. HAFTA KARŞILAŞMALARI

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta Cuma günü gerçekleşecek olan ilk maçla başlayacak. Çekişmeli maçların yaşanacağı yeni haftada neler olacağı merakla bekleniyor. İşte gün gün Süper Lig maçları:

4 Mart 2016 Cuma

Mersin İdman Yurdu – Sivasspor (20:00)

Mersin İdman Yurdu 23. haftada Konyaspor ile karşı karşıya gelmiş ve müsabakadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Sivasspor ise Antalyaspor’u evinde ağırlamış, karşılaşmadan ise 0 – 0’lık golsüz beraberlikle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

5 Mart 2016 Cumartesi

Kayserispor – Gençlerbirliği (13:30)

Kayserispor geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir’in sahasına konuk olmuş ve karşılaşmadan 1 – 0’lık yenilgiyle evine dönmüştü. Gençlerbirliği ise evinde Akhisar Belediyespor’u ağırlamış, maçtan 3 – 1’lik galibiyetle ayrılmıştı.

Bursaspor – Çaykur Rizespor (16:00)

Bursaspor Süper Lig’in 23. haftasında Eskişehirspor deplasmanında mücadele ederek karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Çaykur Rizespor ise evinde Kasımpaşa’yı ağırlamış ve mücadeleyi 2 – 0 kazanmıştı.

Osmanlıspor – Gaziantepspor (19:00)

Osmanlı spor ligin 23. haftasında Trabzonspor deplasmanında mücadele etti ve maçtan 2 – 1’lik galibiyetle ayrıldı. Gaziantepspor ise Galatasaray’ı evinde ağırlayarak karşılaşmadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrıldı.

6 Mart 2016 Pazar

Kasımpaşa – Antalyaspor (13:30)

Kasımpaşa geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olmuş ve karşılaşmadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Antalyaspor ise Sivasspor deplasmanında mücadele etmiş, maçtan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılmıştı.

Galatasaray – Medipol Başakşehir (16:00)

Galatasaray geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanına konuk olarak maçtan             2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu haftaki rakibi Medipol Başakşehir ise evinde Kayserispor’u ağırlayarak maçı 1 – 0’lık galibiyetle tamamladı.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor – Fenerbahçe (19:00)

Akhisar Belediyespor Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında mücadele etmiş ve maçtan 3 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe ise geçtiğimiz gün kendi evinde oynanan Beşiktaş maçından 2 – 0’lık galibiyetle ayrıldı.

Konyaspor – Trabzonspor (19:00)

Konyaspor ise geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu deplasmanına konuk olmuş, maçtan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Trabzonspor ise evinde Osmanlıspor’u ağırlamış müsabakayı 2 – 1’lik skorla kaybetmişti.

7 Mart 2016 Pazartesi

Beşiktaş – Eskişehirspor (20:00)

Beşiktaş ligin 23. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanında mücadele ederek maçtan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Eskişehirspor ise Bursaspor’u evinde ağırlayarak, mücadeleyi 1 – 0’lık mağlubiyetle kaybetti.

BAKMADAN GEÇME!