Spor kompleksi tamamlanmak üzere

Güncelleme Tarihi:

Spor kompleksi tamamlanmak üzere
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 15:03

Spor kompleksi tamamlanmak üzere

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Karşıyaka spor kompleksi çalışmalarında sona gelindiğini, kompleksin kısa bir süre sonra hizmete açılacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde çalışmaları süren spor kompleksini inceledi. 3 nizami futbol sahası, 6 tenis kortu ve birçok spor yatırımının yer aldığı kompleksin kısa bir süre sonra tamamlanıp hizmete açılacağını  belirten Başkan Enver Yılmaz, "Proje kapsamında; amatör spor kulüplerine 2 adet 72 x 113 metre ölçülerinde sentetik ve 1 adet 72 x 113 metre doğal çim futbol sahası olmak üzere toplam 3 nizami futbol sahası, 4 bin 500 kişilik tribün ve amatör spor kulüplerinin tüm ihtiyacına cevap verecek nitelikte bir sosyal tesis hayata geçiriliyor. Projede yer alan sahalarda çim serme çalışmalarımız tamamlandı. İçerisinde amatör spor kulüplerine tahsis ettiğimiz mekanlar, soyunma kabinleri, ofisleri ve yaklaşık 600 araç kapasiteli açık otopark alanıyla hazır hale gelen spor kompleksini 20 gün sonra amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunacağız. Bu tesisimiz, sadece Ordumuzun değil,  bölgemizin de en donanımlı yatırımlarından biri olacak” dedi.
Tenis kortlarınında kış mevsiminde hizmet vermeye başlayacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Toplam 28 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projemiz kapsamında; 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitnes alanı, çocuk oyun alanı, sosyal tesisler, dinlenme alanları ile yeşil alanlar ve spor kampüsü bulunuyor. Açık ve kapalı kortlarıyla yaz kış hizmet verecek olan tesisimiz, 7'den 70'e herkese açık olacak" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!