Spor Arena "Taraftarından" projesi ile sporun içindesin !..

Güncelleme Tarihi:

Spor Arena Taraftarından projesi ile sporun içindesin ..
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 16:18

Spor Arena "Taraftarından" projesi ile sporun içindesin !..

Haberin Devamı

Hürriyet'in online, yeni spor platformu sporarena.com, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Deneyimli yazar kadrosunun yazılarının yer aldığı sporarena.com; futbol, basketbol ve voleybol taraftarlarına sunduğu hizmetle, takımına gönül veren tüm taraftarları duygu ve düşüncelerini kaleme almaya çağırıyor. Kendi branşında 1. veya 2. Lig'de yer alan tüm spor kulüplerinin taraftarları istedikleri takım ya da takımlarla ilgili yazılarını Spor Arena'da yayınlama fırsatı bulabiliyor. 
TARAFTAR YAZILARINI SPOR PROFESYONELLERİ DEĞERLENDİRECEK
İstediği branşta taraftarı olduğu kulüple ilgili yorum ya da değerlendirme paylaşan taraftarlar, Hürriyet'in güçlü kalemleri ve spor yazarlarından oluşan jürisinin değerlendirmesi sonucu Spor Arena yazarı olmaya hak kazanacak. Tüm taraftarlara açık olan 'Taraftarından' projesine; tutkuyla takımına bağlı olmak, galibiyet, beklenti, başarı heyecanlarına takımıyla ortak olan tüm kalemler başvuruda bulunabilecek. Başvuru için gönderilen yazılar Mehmet Y. Yılmaz, Uğur Meleke, Uğur Vardan, Mehmet Aslan ve İbrahim Kutluay'dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Taraftarlar, geçtiğimiz sezonda oynanan bir karşılaşmayı değerlendirdikleri yazılarını, kendilerini tanıtan kısa bir metinle birlikte taraftarindan@hurriyet.com.tr'ye göndererek yarışmaya başvurabilecekler. Başvurular, 18 Ağustos tarihine kadar sürecek.
SPOR ARENA GÜÇLÜ İÇERİĞİ İLE İDDİALI
'Taraftarından' projesinin yanı sıra, özel haberiyle zenginleşen içeriği, Hürriyet'in spor kadrosuyla gündemi yakalayan haberleriyle Spor Arena, online spor dünyasında yenilikleriyle adından söz ettirecek. Türk ve dünya liglerinden haberler ve videolar, canlı skor paylaşımları, eylül ayında kapsamlı lig içerikleriyle zenginleşecek. 

İstanbul DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!