Sözümü tuttum

Güncelleme Tarihi:

Sözümü tuttum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Başkan M.Ali Yılmaz, ‘Başarıya ulaşacak bir ekip yarattık’

Yılmaz, geçen sezon sonunda verdiği kararların tümünü uygulamaya koyduğuna işaret ederek, ‘‘Takımın yaş ortalaması 24'e düştü. Hami, Fatih, Metin Aktaş, Mehmet İpek, Okan, Murat, Gökhan, Bülent, Selahattin, Ufuk Trabzonlu... Bu sayıyı daha da artıracağız. Teknik kadroda yabancıdan vazgeçtik’’ dedi.

Yeniler savaşçı

Transferde özellikle genç ve savaşçı oyuncuları seçtiklerine dikkat çeken, Yılmaz, ‘‘Cem, Abdülkadir, Nikolovski, Murat, Erman, Taner, Mustafa ve Bülent gelecek sezon çok konuşulacak. Milli oyuncularımızı kaybettik. Yenilerin bir çoğu milli takıma sıçrayacak. Trabzonspor sahada kaybetse bile hiçbir futbolcusu teslim olmayacak, savaşacak’’ diye konuştu.

İşimiz bitmedi

Başkan Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Daha işimiz bitmedi. Takıma çok kaliteli bir orta saha, bir forvet daha alacağız. Trabzonspor'u her yönüyle örnek gösterilir bir kulüp haline getireceğiz. Kamp sonrası uzun süre Trabzon'da kalacağım. Takımda yönetimin işlevini azaltıp, profesyonellerin önünü açacağım.’’

Destek çağrısı

Trabzonspor'un gerçek sahibinin taraftarlar olduğunu da vurgulayan Yılmaz ‘‘Biz onlar adına icraat yapıyoruz. Bizim bugünkü icraatlarımızı sahiplensinler, desteklesinler. Futbolcuya sarılsınlar, teknik kadroyu kucalasınlar. Avni Aker'i yeniden cehennem haline getirsinler’’ diye mesaj yolladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!