Sözlü: "Sağlam Yapıyı Devam Ettirmeli, Geleceğe Taşımalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Sözlü: Sağlam Yapıyı Devam Ettirmeli, Geleceğe Taşımalıyız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 13:25

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ,MİS OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU’NA KATILDI.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Başkanı olduğu Mahalli İdareler İşverenler Sendikası (MİS) Olağanüstü Genel Kurulu’nda, sendikanın güçlenerek yoluna devam ettiğini söyledi.
Sendikanın gayrimenkul alımına yönelik tek gündem maddesinin oylandığı olağanüstü genel kurulda söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MİS Genel Başkanı Hüseyin Sözlü, 1999’da kurulan MİS’in bugünlere yokluktan geldiğini belirterek, “Sendika başkanının kendi parasıyla personel maaşlarını karşıladığı günlerden, bugün sağlıklı muhasebesi, kendi mülkiyetindeki hizmet binasının bulunduğu zamanlara geldik. Biz buradayız artık ve burada kök salmamız gerek. Allah nasip ederse müstakil sendika binamızı da oluşturacağız. Bulunduğumuz mevcut binada daireler satıldıkça alır sendikamız. İnşallah sendikacılık faaliyetlerimizin dışında hayırlı işler de yapacağımız büyük bir binamız olsun. Damlaya damlaya göl olur. O küçük belediye aidatları rahmani bir şekilde değerlendirilir. Türkiye’de işveren sendikacılığın icrası açısından ülkenin en ciddi, en iyi, en kurumsal işveren sendikası MİS’tir. Bunu üyesi olduğumuz TİSK’in geçmişteki yöneticileri de dile getirmiştir” dedi.
Başkan Sözlü, şöyle devam etti:
“Yapmış olduğumuz sözleşmelerde, sendikacı uzmanlarımız, temsilci arkadaşlarımız, belediye başkanlarının siyasi görüşüne bakmaksızın, hem iş barışını temsil etmek ve aynı zamanda kamu yararını korumak adına faaliyet göstermektedirler. Bu arkadaşlarımız belediye başkanlarını temsil ettikleri durumlarda, onların siyasi duruşlarına da zarar vermeyecek şekilde iş ahlakına ve yeteneğine sahipler. Bu sendika 1999’da kurulduğundan bu yana iyi bir noktaya geldi. İnşallah varlığını, üye sayısını artırarak devam ettirmelidir. Bizden öncekilerin kurmuş olduğunu, sağlam bir yapıyla devam ettirmeliyiz. Camiamızın kurduğu yapının dönemsel sektelere uğramaması lazım. Varlığını sürdürme noktasında tereddütsüz bir iradeyi bizim ve bizden sonrakilerin ortaya koyması lazım. Bugün bize bu yetkiyi verenlere, katılımcılara çok teşekkür ediyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!