Söze ne hacet

GALATASARAY yenilmiş, Beşiktaş berabere kalmış, Trabzonspor yenilmiş...

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kadıköy’de maça çıkıyor. Rakip Sanica Boru Elazığspor. Nasıl bir Fenerbahçe beklersiniz?
Birincisi o klişeyi, ‘Rakipler puan kaybedince Fener de puan kaybeder’ sendromunu tarihe gömen bir Fenerbahçe beklerdim.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte rakibi boğan, her bir hücresi galip gelmek için çırpınan, hatta deli gibi, evet ‘deli gibi’ saldıran bir futbolcu topluluğu beklerdim. Harika bir fırsat yakalamışken...
En son lig maçında yuhalamalar ve istifa tezahüratlarından sonra tekrar Kadıköy’de taraftarıyla buluşma, barışma fırsatı varken...
En azından kalbi kırılmış Aykut Kocaman için ve o cefakar taraftar için özür niteliğinde bir maça çıkmışken...
Daha 25. dakikada Sanica Boru Elazığspor Kadıköy’de 2-0 öne geçiyorsa, fazla söze gerek yok. Ayrıca protesto eden, kızan, tepki gösteren bu büyük taraftara hiç kimsenin bir şey söyleme hakkı da yok...! Fenerbahçe henüz bir transfere imza atamadı ama, o meşhur ‘Rakip kaybedince Fener de kaybediyor’ klişesine imza attı.

Haberin Devamı

ÇİFT FORVET GÜNAH MIDIR?

FUTBOL Federasyonu çift forvet oynayan takımlara ceza mı kesiyor da, Fenerbahçe en azından kendi evindeki maçlarda bu kadar temkinli bir kadroyla sahaya çıkıyor merak ediyorum doğrusu. Rakip takım bu kadar istekli bir oyun sergilerken, Fenerbahçeli oyuncuların bu oyununu anlamak mümkün değil. Bu arada mutlaka bir saptama yapmalıyım; Elazığspor antrenörü Yılmaz Vural kendisine şans vermeyen büyük takımlardan intikam almaya devam ediyor.

TOP 5

1-Takım 2-0 mağlupken, “Bizim İçin Saldır Kanarya” diye haykıran Fenerbahçe taraftarı.
2-Kadıköy’deki son lig maçından sonra istifa eden Aykut Hoca’nın, tekrar Kadıköy’de takımının başında sahaya çıkması.
3-Elazığspor’un Fenerbahçe’yi gölgede bırakan oyunu.
4-Nöbetçi denilen Semih Şentürk’ün Fenerbahçe’yi ateşleyen futbolu.
5-Özellikle Kuyt ve Sow’un inanılmaz kötü futbolu.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Veni–Vidi-Vici

Yazarın Tüm Yazıları