Şov için transfer yapmayız

Güncelleme Tarihi:

Şov için transfer yapmayız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 00:45

Beşiktaş’ın 1 numarası “Ronaldinho olmadı diye gündem değiştirmek için transfer yapalım diye bir şey olmaz” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman gerçekleşmeyen Ronaldinho transferi ile ilgili ilk defa konuştu. Antalya’da futbolcular Veli Kavlak ve Ersan Gülüm ile bir mobilya mağazası açılışına katılan Orman, Brezilyalı yıldız için 3 milyon Euro verecek sponsoru bulduklarını ama futbolcunun tercihini Brezilya’dan yana kullandığını belirterek ”Biz Ronaldinho’ya birinci yıl için 4.5 ikinci yıl için 5 milyon Euro teklif ettik. Ama futbolcunun kendisi Dünya Kupası’na kaptan olarak çıkmak istiyor. Bu sebeple orada kalmayı tercih etti” dedi.
Gündem değiştirmek için transfer yapmayacaklarını belirten Orman “Biz Beşiktaş’ın paralarını gündem değiştirmek için kullanmayız. Ronaldinho olmadı diye gündem değiştirmek için transfer yapmayız” dedi.

‘OYUNCUNUN AHLAKIYLA DA BAKIYORUZ’

Haberin Devamı

RONALDINHO transferi yüzünden Ahmet Nur Çebi ile aralarının açıldığı yolundaki spekülasyonlara “Kendisiyle 20 aydır çalışıyoruz ve birbirimizi kıracak en ufak bir atışmamız dahi olmadı” diyen Fikret Orman, yapacakları transferlerle ilgili ise “Kayserisporlu Sefa ile sezon başında da ilgilenmiştik. Takımı izin veremeyeceklerini söylediler. Bizde ilgimizi geri çektik. Tarık Çamdal’dan vazgeçtik. Biz bir tek futbolcunun oyun kapasitesi haricinde Beşiktaş’a ahlaki uyumuyla da ilgileniyoruz. Oyuncu hakkında bir şey söylemek istemem ama menajeri ile ilgili bana gelen bilgiler çok olumlu değildi. Dany ile de alakamız olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!