Şota öyle bir intikam aldı ki!

Güncelleme Tarihi:

Şota öyle bir intikam aldı ki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2015 12:27

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’a sosyal medyadan destek veren 4 oyuncuyu Rabotnicki maçında ilk 11’e almadı. Özellikle kaleci İbrahim’in kesilmesi büyük şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un Rabotnicki ile oynayacağı Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçı öncesinde teknik direktör Şota Arveladze büyük bir sürprize imza attı. Kaptan Onur Kıvrak ile Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan tartışma Bordo-Mavili camiada şok etkisi yaratırken, krizin boyutları Rabotnicki maçına da yansıdı.

Şota öyle bir intikam aldı ki

Uğur Demirok, Instagram hesabından Onur Kıvrak ile yan yana çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Şota Arveladze, sosyal medyadan kaptanlarına destek veren oyuncular Erkan Zengin, Aytaç Kara, Uğur Demirok ve kaleci İbrahim Demir’i ilk 11’e almayarak bir anlamda takım arkadaşlarına destek veren futbolcuları da cezalandırmış oldu.

Şota öyle bir intikam aldı ki
TRABZONSPOR'A AVRUPA DARBESİ

Haberin Devamı

ŞOTA 81 DAKİKA DAYANABİLDİ!
Özellikle Onur’un yokluğunda kalede olmasına kesin gözüyle bakılan İbrahim Demir’in yerine 19 yaşında ve A takım ile sadece 1 maç tecrübesi olan Uğurcan Çakır’ın ilk 11’de olması büyük şaşkınlık yarattı. Ancak teknik direktör Şota Arveladze, bu kararına 81 dakika dayanabildi ve Erkan Zengin’i oyuna dahil etti.

Trabzonlu yıldızlar, Onur Kıvrak’a sosyal medyadan verdikleri desteğin bedelini yedek kalarak ödediler.

Şota öyle bir intikam aldı ki

Aytaç Kara, Onur Kıvrak ile yan yana çekilmiş fotoğrafın üstündeki yazı bölümünü 'yorumsuz' bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!