Şota’nın tercihi Cisse

Güncelleme Tarihi:

Şota’nın tercihi Cisse
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2015 22:24

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma’yla zirve yapan Gürcü Hoca’nın ilk isteği gerçekleşmezse bordo mavililer, Southampton’la sözleşmesi sona eren Pablo Daniel Osvaldo’yu kadrosuna katmaya çalışacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da teknik Direktör Şota, Cardozo ve Deniz’in sakatlıkları nedeniyle forvet hattına bir oyuncu daha alınmasını istiyor. Uzun maratonda sıkıntı yaşamak istemeyen genç çalıştırıcı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma’yla yaptığı transfer zirvesinde hücumun Papiss Cisse ile güçlendirilmesini istedi. Zirvede ortaya çıkan bir diğer isim de Southampton’la sözleşmesi sona eren Pablo Daniel Osvaldo’ydu. Ancak Gürcü futbol adamı, ilk tercinin Senegalli yıldız olduğunu dile getirdi.

SAVUNMAYA TAŞÇI

NEWCASTE United ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cisse’nin bonservis bedeli 8 milyon Euro olarak belirlenirken, Trabzonspor’un 4.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı bilgisine ulaşıldı. Bordo mavililerin bu rakamı, geçtiğimiz günlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sponsorluk görüşmelerinde bulunmak için Avusturya’ya gittiği Swarovski’den karşılamayı planladığı bildirildi. Cisse ile anlaşılamazsa ibre Osvaldo’ya dönecek. Trabzonspor ayrıca savunma için de Spartak Moskova’da forma giyen Serdar Taşçı’yı bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!