Sosyete Pazarı’ndaki Yangının Ardından

Güncelleme Tarihi:

Sosyete Pazarı’ndaki Yangının Ardından
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2015 15:09

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, BEŞ İŞYERİNİN TÜL OLDUĞU SOSYETE PAZARI BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çakırlar Mahallesi’nde bulunan Sosyete Pazarı’nda çıkan yangın sonrasında vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Çakırlar Mahallesi Sosyete Pazarı’nda meydana gelen yangın sonrasında bölgeye giden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bölge esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yangın yerinde incelemelerde bulanan Başkan Böcek, bölgedeki vatandaşın ve esnafın yarasını sarmak için Konyaaltı Belediyesi olarak gerekeni en kısa zamanda yapacaklarını söyledi.
Çakırlar Mahalle Muhtarı Özkan Yavuz ve esnafa geçmiş olsun diyen Başkan Muhittin Böcek, acılarının büyük olduğunu, tek tesellilerinin bir can kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi.
Başkan Muhittin Böcek, itfaiye ve jandarma ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını tamamladıktan sonra gereken çalışmanın yapılacağını belirterek, “Yangın haberini aldığım andan itibaren ekiplerimizi olay yerine göndererek yangın söndürme çalışmalarına destek olduk. Şimdi esnafımızın ve vatandaşımızın yaralarını sarma zamanı. Gelecek hafta yapılacak olan Konyaaltı Belediye Meclisi’nde konuyu görüşerek vatandaşlarımızın acılarını azaltmak adına gerekli katkıları yapacağız. Yapılacak çalışma ve katkıların takipçisiyim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!