Mi Watch Lite tanıtıldı: İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Mi Watch Lite tanıtıldı: İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2020 12:56

Apple Watch'un tasarımını andıran görünümüyle dikkat çeken Xiaomi'nin yeni akıllı saati Mi Watch Lite tanıtıldı. İşte ürünün öne çıkan özellikleri...

Haberin Devamı

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, yeni akıllı saati Mi Watch Lite'ın duyurusunu yaptı. Fazlasıyla Apple Watch'u andıran ürün, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Redmi Watch'a da benziyor.

Bir önceki modelden farklı olarak Digital Crown çarkının kaldırıldığı dikkat çekerken, yeni üründe ekranın biraz daha küçüldüğü görülüyor. Bu da fiyatın daha uygun olacağı anlamına geliyor.

1.4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan ürün, 320x320 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. TFT paneliyle dikkat çeken cihaz, 3 eksenli accelerometer ve 3 eksenli jiroskop kullanıyor. Kalp atış sensörü, L-sensör, barometre ve pusulaya da bünyesinde yer veren Mi Watch Lite, 11 farklı spor modunu takip edebiliyor. 

Mi Watch Lite tanıtıldı: İşte özellikleri

Suya karşı 5 ATM seviyesinde dayanıklı bir yapıda olan ürün, normal kullanımlarda 9 gün batarya ömrü sunuyor. 230 mAh kapasiteli bataryası bulunan Mi Watch Lite, 2 saatlik süre zarfında tam şarj olabiliyor. 

Haberin Devamı

5 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulması planlanan ürünün fiyatının ise 50 ila 55 dolar olması bekleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!