Eşinin yasını tutan kuğu Almanya'da tren seferlerini aksattı

Güncelleme Tarihi:

Eşinin yasını tutan kuğu Almanyada tren seferlerini aksattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 10:26

Almanya’da eşini kaybettikten sonra tren raylarının üzerine yatarak ‘yas tutan’ kuğu 23 tren seferinin yaklaşık 50 dakika gecikmesine neden oldu. Eşlerine çok bağlı olduğu bilinen kuğular yas tutmak için eşlerini kaybettikleri yerde yas tutmalarıyla tanınıyorlar...

Haberin Devamı

Almanya'da Fuldatal kasabasında duygu dolu anlar yaşandı. Eşi öldükten sonra sonra rayların üzerine yatarak ‘yas tutan’ kuğu 23 tren seferinin yaklaşık 50 dakika gecikmesine neden oldu.

Olayla ilgili kurtarma ekipleri tarafından yapılan açıklamaya göre polis ve itfaiye ekipleri, yüksek hızlı demiryolu hattında 'yas tuttuğu' için tren seferlerinin gecikmesine neden olan kuğuya müdahale etti.

Kuğunun, diğer bir kuğunun rayların üzerindeki yüksek gerilim hattı kablolarına takılıp telef olmasıyla rayların üzerine tünediği ve Kassel-Göttingen güzergahında 23 tren seferinin yaklaşık 50 dakika gecikmesine neden olduğu ifade edildi.

FULDA NEHRİNE BIRAKILDI

Yerel medyada yer alan haberlere göre ise itfaiye ekiplerinin, ölen kuğuyu ve rayların üzerinde 'yas tutan' kuğuyu bulunduğu yerden çıkarmak için özel ekipman kullandığı belirtilerek, 'yas tutan' kuğunun Fulda Nehri'ne serbest bırakıldığı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!