Sorunlara yerinde çözüm

Güncelleme Tarihi:

Sorunlara yerinde çözüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 13:36

Sorunlara yerinde çözüm

Haberin Devamı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile birlikte 3. Sanayi Sitesi'nin geleneksel kuru fasulye gününe katılıp esnafın sorunlarını dinledi.

Sitede incelemeler yapan Başkan Atila; Bornova Belediyesi, Ege Üniversitesi ve Bornova Otomobilciler Odası işbirliğiyle başlatılan ve Hemşirelik Yüksekokulu tarafından yürütülen, esnafa yönelik sağlık taraması uygulamasına katılan öğrencilerle de biraraya geldi. Atila, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Atila 3. Sanayi Sitesi'nde yapılan hizmetleri de anlattı.

Başkan Atila ile birlikte Site'yi gezerek bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akşakar “İş yerinden ayrılamayan esnafımızın yaşadığı ruhsat sorununu gidermek için Bornova Belediyesi'nin görevlileri burada ruhsatlandırma işlemlerimizi yaptı. Ayrıca Site'nin Fatih Caddesi tarafında bulunan ters eğimli yolun düzeltimesi için 2 yıldır uğraş veriyorduk. Belediye Başkanımız Olgun Atila, çözümü hızlandırdı. Kendisine her zaman yanımızda olduğu ve bizim için yaptığı çalışmalar için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bornova'nın bir sanayi kenti olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Ortak Akıl ilkesi çerçevesinde esnafımızın da görüş ve önerilerini alıyoruz. Onların sorunlarını çözmek ve işleri kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İZMİR (DHA)

foto



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!