Sonunda evden çıktılar

STFA’nın genç kuşak yöneticilerinden Nur Taşkent, ikinci evliliğini Ela Çubukçu ile geçtiğimiz aylarda yapmıştı.

Yeni evli çift nikah sonrası ortalarda pek görünmedi; ta ki geçtiğimiz gece Kanyon’da yapılan film galasına kadar... "Hokkabaz" adlı filmin galasına katılan Nur-Ela Taşkent çifti, galanın ardından da Etiler Şamdan’a geçerek /images/100/0x0/55eaa6eef018fbb8f88e0514arkadaşlarıyla eğlenmeye devam etti.

İki genç kız

Gül-Kemal Sunal çiftinin kızları Ezo, Londra’da eğitimini tamamlayıp İstanbul’a döndü. Şimdi kendilerine ait Gül Sunal Anaokulu’nda İngilizce eğitimi veriyor, Elele dergisine çocuk gelişimi ve eğitimi hakkında yazılar yazıyor, bir yandan da çocuklara yönelik bir televizyon programının hazırlıklarını sürdürüyor. Gece hayatını pek sevmeyen genç Sunal, davetlere ağabeyi Ali Sunal ve annesi Gül Hanım’la katılıyor. Güzin-Erdal Özyağcılar çiftinin kızları Zeynep de sessiz sakin yapısıyla Ezo Sunal’ı anımsatıyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan, anne-babası gibi oyunculuğu meslek seçen Zeynep Özyağcılar ile Ezo Sunal, geçtiğimiz günlerde yine aileleriyle katıldıkları film galalarında çıktılar karşıma...

Boğaz’da bayram keyfi

Bebek’te, Boğaz manzaralı bir evde yaşayan Güllü Aybar, yıllardır sabah erken saatlerde kalkıp kahvaltı için Bebek Kahve’ye gider. Teşvikiye’deki iş yerine, yani Urart Sanat Galerisi’ne gitmeden önce bir güzel Boğaz havası alır, kendine gelir ve yola öyle çıkar. Geçtiğimiz sabah Aybar’a yine aynı adreste rastladım. Çay ve tostunu almış, bayram keyfi yapıyordu.

1 Kasım’da açılacak

Esen-Mehmet Ali Açılmış çifti, geçtiğimiz yıllarda Çırağan Sarayı’ndaki Q Jazz Club’ı kapatmıştı. Çift yeni mekan olarak Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’i seçti. Mehmet Ali Açılmış, jazz müziğini ve kaliteli servisi özleyenleri, 1 Kasım akşamı bu otel içinde kapılarını açacak olan Jazz Club’a beklediğini söylüyor.

Huzuru bulunca yollara düştü

Atilla Aksoy, uzun zaman mücadele ettiği hastalığını yenmeyi başardı. Bu zorlu süreç kendisine epey kilo kaybettirse de hızla eski sağlıklı günlerine dönüyor. Bu duruma en çok sevinen kişilerin başında da hastalığı boyunca yanından ayrılmayan oğlu Osman Aksoy geliyor. Sıkıntılı günlerinde sosyal hayattan uzaklaşan Osman Bey, babası kendini toplar toplamaz yollara düştü. Geçtiğimiz gece, Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan’la Taksim’deki Rich Bar’daydı...

Yeğeniyle uyuyor

Bayramda Antalya’da sahneye çıkan Hülya Avşar, kızı Zehra ve kız kardeşi Helin Avşar’ı da beraberinde götürdü. Avşar sahne için hazırlık yaparken de Zehra hep teyzesinin yanındaydı... Yeğenini çok sevdiğini, geceleri onunla uyuduğunu söyleyen Helin Avşar, halinden çok memnun görünüyordu. Bu arada Helin Avşar bayram tatilini hafta sonuna kadar uzatacakmış. İstanbul’a döndüğünde de Bebek’te açacağı mağazanın hazırlıklarına devam edecekmiş.

Fındığa doydu

Tülin Şahin, üç sezondur katalog mankenliği yaptığı Batik firmasının satışlarını yüzde 50 arttırmış. Firmanın yeni mağaza açılışlarını da kaçırmayan ünlü manken, geçtiğimiz hafta ise Ordu’daki açılıştaydı. Yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Şahin’e bol bol fındık hediye edildi. Duyduğuma göre İstanbul’a kolilerce fındıkla dönmüş güzel manken...

Avcılar vuruyor Gül Hanım seviyor

Gül Ergi, geçtiğimiz yaz aylarında Amerika’ya gitmiş, 45 eyaleti kapsayan 50 günlük bir seyahat yapmıştı. Seyahati sırasında Florida’daki bir timsah çiftliğine de uğrayan Ergi, burada 3 kiloluk bir timsahı kucağına alıp sevdi. Florida bölgesinin timsahlarını avlamak yasakmış. Derilerinden çanta ve ayakkabı yapmak için bu timsahları kaçak yolla avlayanlar, astronomik miktarda haksız kazanç sağlıyorlarmış. Gül Ergi, bu timsahların derisinden yapılan çok özel çantaların ünlü mağazalarda 20 bin dolara satıldığını söylüyor.

Rap’çi Atilla

Yıllardır rap tarzında bir albüm yapmayı hayal eden Atilla Saral, sonunda bu hayali gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı. Geçtiğimiz gün Radyo Pink’te Yalçın Dümer’in konuğu olan Saral, "Ümit Davala rap kaseti çıkardı, ben de artık hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Amacım ticari kazanç değil" dedi. Ünlü manken çıkaracağı single’da Türkiye’nin önde gelen müzisyenleriyle çalışacağını belirtti.

Dostlara özel davet

Modacı Sıla Öztürk Onan, geçtiğimiz hafta The Ritz Carlton Otel’de mini bir davet düzenledi. Nişantaşı’ndaki atölyesinde yıllardır birbirinden ünlü isimlere kıyafet tasarlayan modacının organizasyonu renkli geçti. Davetlilerin kendi imzasını taşıyan kıyafetlerle geceye katılmalarından mutluluk duyan Onan’ı, annesi Tuna Öztürk ve arkadaşı Gönül Uygurmen de yalnız bırakmamıştı.

50’nci yaşını kutladı

Kerevitaş’ın sahibi Osman Merzeci, 50’nci yaşını geçtiğimiz akşam eşi Serra Hanım ve dostları Maria-Necmettin Eliyeşil çiftiyle birlikte Etiler Şamdan’da kutladı. Mekanın sahibi Mehmet Tuna da eski dostuna doğum gününde bir jest yapmaktan geri kalmadı ve masalarına bir şişe şampanya gönderdi. Gecenin sonunda ise Merzeci çiftini kapıya kadar uğurladı. Merzeci çifti bu kutlamanın ardından, bayram tatillerini geçirmek üzere Paris’e uçtu.
Yazarın Tüm Yazıları