Son şampiyon Beşiktaş sezonu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Son şampiyon Beşiktaş sezonu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 11:47

Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak.

Lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası ile FIBA EuroChallenge Kupası'nı kazanarak tarihi bir başarıya imza atan siyah-beyazlı takım, yeni teknik heyeti ve yabancı oyuncularıyla sezonu açacak.

Beşiktaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Haluk Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın akşam saatlerinde Akatlar Spor Salonu'nda gerçekleştirecekleri antrenmanla 2012-2013 sezonun hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Yıldırım, İstanbul'daki hazırlıkların ardından 26 Ağustos'ta Bolu'ya giderek çalışmalarını burada sürdüreceklerini dile getirerek, “Bolu'daki çalışmalar sonrası Bursa'da düzenlenecek Cevat Soydaş Turnuvası'nda yer alacağız. Bu turnuvanın ardından 12-16 Eylül tarihlerindeki Rixos Turnuvası'na katılacağız. 22-23 Eylül'de Almanya'da yapılacak Beko Turnuvası ile de sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız ve 30 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına çıkacağız” dedi.
Milli takım kampında bulunan oyuncuların sezon hazırlıklarına daha sonra katılacağını ifade eden Yıldırım, yeni transferlerden Patrick Christopher'ın ise 17 Ağustos'ta İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini ve kadroya dahil olacağını sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ta geçen sezonu 3 kupayla tamamlama başarısı gösteren başantrenör Ergin Ataman'ın Galatasaray Medical Park ile anlaşmasının ardından Erman Kunter takımın başına getirilmişti.
Kunter yönetiminde siyah-beyazlı takım, Cevher Özer, Muratcan Güler, Tutku Açık, Gasper Vidmar ve Patrick Christopher'ı transfer etti. Beşiktaş'ta yabancı oyuncu konusundaki transfer çalışmaları ise sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!